Καλαμάτα: Πυροβολισμοί έξω από την αστυνομική διεύθυνση – Ο καυγάς και τα παρατράγουδα

Σε πυροβολισμούς έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί κανείς, κατέληξε, επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά

Συνολικά έχουν συλληφθεί 8 άτομα, τα οποία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, ο καυγάς μεταξύ τους ξεκίνησε από τον αυτοκινητόδρομο και από την μια πλευρά ενεπλάκησαν πατέρας και γιος 37 και 15 ετών και από την άλλη ένας 21χρονος Ρομά και τρία αδέλφια, ένας 28χρονος, μια 26χρονη και μια 36χρονη.

Οι 4 Ρομά κατευθύνθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση για να υποβάλλουν μηνύσεις σε πατέρα και γιο, όμως όταν αυτοί ήταν μέσα, ο 37χρονος μαζί με το γιό του πήγαν απέξω και πυροβόλησαν.

Αμέσως τράπηκαν σε φυγή και ξεκίνησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς για τη σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα, ενώ συνέλαβαν και τον 61χρονο πατέρα του 37χρονου,καθώς στο σπίτι που έγινε έρευνα βρέθηκαν και δύο κυνηγετικά όπλα, που κατείχε παράνομα.

Επίσης συνελήφθησαν και οι 4 Ρομά, αλλά και η τέταρτη αδελφή τους μια 32χρονη, η οποία είναι παντρεμένη με τον 37χρονο και η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον των τριών αδελφών της.

Μηνύσεις κατέθεσαν όλοι μεταξύ τους, ενώ από τους πυροβολισμούς, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας.

Πηγή: tharrosnews.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ