MasterChef 5 Spoiler 23/5: Αυτή είναι η τριάδα που φτάνει στο μεγάλο τελικό [vid]


Τα γυρίσματα του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής έχουν φτάσει στο μεγάλο τελικό και φυσικά την τελική τριάδα

Για την ακρίβεια έχει γυριστεί, και μάλιστα στη Χαλκιδική, το μαγνητοσκοπημένο μέρος των τελικών δοκιμασιών ανάμεσα στους Μαργαρίτα, Μαρίνα και Διονύση και εκκρεμεί το κομμάτι που θα προβληθεί ζωντανά από το στούντιο του Star.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως ο φετινός διαγωνισμός θα έχει άρωμα γυναίκας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως και ο Διονύσης είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Στα πιο άμεσα νέα τώρα! Γεμάτο ανατροπές θα είναι το επόμενο επεισόδιο του MasterChef. To ριάλιτι μαγειρικής μπαίνει στην τελική του ευθεία και οι επίδοξοι μάγειρες θα τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό. Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Σύμφωνα με τα spoilers θα υπάρξουν εντάσεις και νεύρα. Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δε θέλουν σε καμιά περίπτωση να γίνουν ξανά τα λάθη του Α’ ημιτελικού, όπου έλειπαν υλικά από τα πιάτα. Γρήγορα όμως θα διαψευστούν, καθώς όταν έρθει η ώρα να δοκιμάσουν τα φαγητά θα μείνουν άναυδοι με το αποτέλεσμα αλλά για αρνητικούς λόγους.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρει κόκκαλα στο πιάτο του, κάτι που θα επιβεβαιώσουν και οι άλλοι δύο. Επίσης, άλλο πιάτο θα έχει παρά πολύ κακό marshmallow, ενώ ένα άλλο δε θα έχει καθόλου αλάτι. Όσο για το ποιος θα αποχωρήσει; Οι πληροφορίες λένε πως αυτός θα είναι ο Κύπριος Παύλος Χαππίλος. Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε τεράστια εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι, αλλά ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσει.

Δείτε το trailer της Δευτέρας (24/5):

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ