Ενισχύεται με προσωπικό η ΑΑΔΕ

Με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής, την ενίσχυση των φορολογικών εσόδων αλλά και την πλήρη μετάβαση της εφορίας στην ψηφιακή εποχή, η ΑΑΔΕ σχεδιάζει να προχωρήσει στην πρόσληψη 1.324 μονίμων υπαλλήλων και 242 συμβασιούχων για τρία χρόνια.

Την ίδια ώρα ενισχύεται και το ανθρώπινο δυναμικό του υπουργείου Οικονομικών με την πρόσληψη 115 πτυχιούχων, οι οποίοι θα στελεχώσουν κυρίως τις δημοσιονομικές υπηρεσίες.

Για τον διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω ΑΣΕΠ από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου.

Πρόκειται για δύο θέσεις ΠΕ Γεωτεχνικών, 109 ΠΕ Δημοσιονομικών, 4 θέσεις ΠΕ Μηχανικών.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί σε Αθήνα, Αρκαδία, Θεσπρωτία, Μεσσηνία, Πιερία και Πρέβεζα.

Οι 1.324 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που έχει προγραμματίσει η ΑΑΔΕ θα καλύψουν κενά και ελλείψεις που καταγράφονται σήμερα στις φορολογικές και τελωνειακές υπηρεσίες καθώς και στον ελεγκτικό μηχανισμό.

Οι 242 νέοι υπάλληλοι που θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ για τρία χρόνια θα ασχοληθούν με τον σχεδιασμό, την εκτέλεση, την υλοποίηση και την παρακολούθηση των μεταρρυθμιστικών προγραμμάτων και έργων δημοσίων επενδύσεων της ΑΑΔΕ αλλά και την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών σε προσωπικό που δημιουργούνται.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ