Διατροφή : Συμβουλές για υγιή μελλοντικό οργανισμό


Σε, αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε συμβουλές για να καταφέρετε να τρέφεστε σωστά και να δημιουργείτε υγιεινές επιλογές που θα σας επιτρέπουν να διατηρείτε το φυσιολογικό σας βάρος και κατ’ επέκτασιν την άψογη σιλουέτα σας. Παρακάτω ακολουθούν με πλήρη ανάλυση για να καταλάβετε και εσείς τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Δημιουργήστε νέες διατροφικές συνήθειες

  • Ο σχηματισμός νέων συνηθειών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να ελαχιστοποιήσετε τις μελλοντικές εκπτώσεις. Ίσως είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για έναν συνάδελφο να εμφανίζεται με ντόνατς κάθε πρωί και η γλυκιά γεύση της ζαχαρούχης ζύμης φαίνεται πολύ πιο ικανοποιητική από ό, τι οι πιο υγιείς εσείς που θα προκύψουν εάν ακολουθήσετε το σχέδιο διατροφής σας. Εάν έχετε τη συνήθεια να φτιάχνετε ένα νόστιμο smoothie κάθε πρωί, μπορείτε να ανταμείψετε τον εαυτό σας με μια γευστική απόλαυση και να αποφύγετε τα πόνους της πείνας. Η αλλαγή των συνηθειών σας μπορεί να αφαιρέσει εντελώς τη μελλοντική επιλογή έκπτωσης και να την αντικαταστήσει με μια αυτόματη ενέργεια.

Φάτε υγιεινά για να είστε καλά μελλοντικά

  • Μερικές φορές ξεχνάς ότι το μέλλον είσαι εσύ.  Αυτή η μελλοντιή εικόνα του εαυτού μας φαίνεται πολύ μακρινοί , και δεν είμαστε πρόθυμοι για την ιδέα της ώστε να αρχίσουμ από τώρα να τρεφόμαστε σωστά. Γι αυτό τον λόγο ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει να αρχίσουμε να τρεφόμαστε σωστά και ούτε μας νοιάζει να χάσουμε κάποια κιλά. Η έρευνα δείχνει ότι όταν θυμόμαστε το μέλλον θα είστε ακόμα εσείς, με λίγους τρόπους κάτω από τον χρονικό δρόμο, είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξετε την επιλογή που μας ωφελεί περισσότερο. Έτσι, οραματιστείτε το μέλλον που αντιμετωπίζετε με δύσκολες αποφάσεις και λάβετε την καλύτερη μακροπρόθεσμη απόφαση και για τους δύο.
  • Δεν είναι εύκολο να αλλάξετε την κατάσταση του νου σας και να επιλέξετε αυτό που θα μπορούσατε να έχετε αύριο αντί για αυτό που πραγματικά θέλετε σήμερα. Αλλά με τη σωστή κατάσταση του νου, οι επιλογές σας θα σας πλημμυρίσουν με μεγαλύτερα οφέλη από ποτέ.

Τώρα επιλέξτε το μέλλον σας, ώστε να είστε υγιείς για το καλό σας

Ακολουθεί βίντεο για υγιεινή διατροφή

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ