Το μαύρο Cayenne με το “αλήτικο” φιμέ, το μπλόκο, το Glock στο ντουλαπάκι και… ο γνώριμος θαμώνας μπουζουξίδικων (pic)

O συνδικαλιστής – αστυνομικός Χρήστος Μπαλάσκας έκανε το “ρεπορτάζ” του μήνα

Σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο FaceBook μάθαμε ότι: “18-12-2020. Ώρα 04:00. Λεωφόρος Σχιστού. Το Β 9-4, το Β 7-3 και το Β 7-1 περιπολικά της Γ’ αλλαγής της άμεσης δράσης, περιπολούσαν. Ξαφνικά από μπροστά τους πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μια Porshce Cayenne μαύρου χρώματος. Οι συνάδελφοι ενημερώνοντας το κέντρο άρχισαν να ακολουθούν το ύποπτο όχημα. Τελικά και τα τρία περιπολικά από κοινού το σταμάτησαν και ο έλεγχος άρχισε.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, μέσα σε ειδική κρύπτη εντός του οχήματος, βρέθηκε ένα πιστόλι μάρκας GLOCK 9mm. Ο οδηγός (Έλληνας), ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου, συνελήφθη και προσήχθη στο Τ.Α.

Η ταυτότητα του όπλου ελέγχεται από την αρμόδια υπηρεσία. Τελικά οι κρύπτες στα αυτοκίνητα έχουν γίνει μόδα. Οι αμεσοδρασίτες όμως δεν ξεγελιούνται εύκολα.

Συγχαρητήρια στα πληρώματα της Γ αλλαγής της Α.Δ. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.” Όπως μάθαμε ο οδηγός που συνελήφθει είναι γνωστός θαμώνας των νυχτερινών μαγαζιών, όταν λειτουργούσαν, και επιχειρηματίας με “περίεργη πορεία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here