Τζόγαραν «χοντρά» σπάζοντας την «καραντίνα» – Είχαν τσιλιαδόρους και κάμερες

Έφοδο σε ψυχαγωγικό σύλλογο χαρτοπαιξίας, που λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων διάδοσης του κορονοϊού, πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα

Ο χώρος ήταν γεμάτος από χαρτοπαίκτες, ενώ ενδεικτικό είναι ότι οι άντρες της Οικονομικής Αστυνομίας κάνουν λόγο για 26 άτομα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα και επέβαλαν πρόστιμα συνολικού ύψους 21.800 ευρώ.

Φωτογραφία του χώρου που παιζόταν ο «χοντρός» τζόγος

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος και 2 τσιλιαδόροι. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο προσωρινά υπεύθυνος του συλλόγου, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Στους τρεις συλληφθέντες και στον νόμιμο εκπρόσωπο βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 14.000 ευρώ, για παράνομη λειτουργία του ψυχαγωγικού συλλόγου κατά παράβαση των νόμων για την προστασία της δημόσιας υγείας και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 15 ημέρες.

Εντός του χώρου βρέθηκαν 26 άτομα, για τους οποίους δεν διαπιστώθηκε συμμετοχή σε παίγνια και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 7.800 ευρώ και συγκεκριμένα από 300 ευρώ πρόστιμο στον καθένα για άσκοπη μετακίνηση.

Επιπλέον βρέθηκαν εγκατεστημένα 11 τραπέζια χαρτοπαιξίας, ενώ ο χώρος επιτηρούνταν από 9 κάμερες εσωτερικά και 6 κάμερες εξωτερικά, όλες συνδεδεμένες με καταγραφικό, χωρίς να είναι ενήμεροι οι θαμώνες και άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής.

Οι κάμερες και το καταγραφικό κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here