Κρήτη: 12 χρόνια κρυβόταν στο Λασίθι ενώ τον έψαχνε η Αστυνομία για δολοφονία στη Λαμία

Ο 34χρονος αποκαλύφθηκε κατά τον έλεγχο εγγράφων και οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του

«Καταφύγιο» στην Κρήτη είχε βρει ένας 34χρονος που καταζητούνταν από το 2009 για μία δολοφονία στη Λαμία. Εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές του Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Ο 34χρονος – με καταγωγή από την Αλβανία – πήγε το βράδυ της Τρίτης (25/05/2021), στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου για να βεβαιώσει ένα γνήσιο της υπογραφής του, αναφέρει το cretapost.gr.

Κατά τον έλεγχο των εγγράφων του οι αστυνομικοί εντόπισαν το ένταλμα σύλληψης που υπάρχει σε βάρος του εδώ και 12 χρόνια με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν και να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές της Λαμίας.

Ο συγκεκριμένος είχε εμπλακεί το 2009 στη Λαμία σε μία άγρια δολοφονία ομοεθνή του και κατηγορήθηκε για συναυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Ο ίδιος διέφυγε της σύλληψης και τα τελευταία χρόνια είχε βρει καταφύγιο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Λασίθι όπου και έμενε.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είχε ταξιδέψει πριν αρκετό καιρό στην Αλβανία όπου και άλλαξε, με νόμιμο τρόπο, διαβατήριο και κάποια από τα στοιχεία του για να μην γίνει αντιληπτός από τις αρχές, αλλά ατύχησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here