Γάτα : Επιλέξτε σωστά την τροφή της

Η άνευ όρων αγάπη τους μας δίνει σκοπό που μας βοηθά επίσης να ζήσουμε πιο πλήρεις ζωές . Είναι λογικό λοιπόν να θέλουμε να τους ταΐζουμε μόνο τα καλύτερα τρόφιμα για γάτες. Η παροχή βιολογικής διατροφής υψηλής ποιότητας είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να διασφαλίσουμε τη μακροχρόνια υγεία και τη μακροζωία τους.

 Προγραμματίστε να διαβάσετε προσεκτικά τις ετικέτες και να αναζητήσετε σημαντικές πιστοποιήσεις όταν αποφασίζετε ποια μάρκα είναι κατάλληλη για τη γάτα σας. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας βιολογικής τροφής για γάτες μπορείτε να βρείτε μια λεπτομερή συζήτηση των παραγόντων μετά τη λίστα.

Τα πλεονεκτήματα της ξηρής τροφής

  • Αν και η υγρή τροφή είναι πιο κοντά στη φυσική διατροφή μιας γάτας, η ξηρή τροφή έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το ξηρό φαγητό είναι βολικό, πιο προσιτό και μπορεί να μείνει περισσότερο από τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα. Όμως, η ειδική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και θερμίδες της διατροφής είναι πιο σημαντική από τη μορφή στην οποία προέρχεται.
  • Πολλές συνταγές περιλαμβάνουν «superfoods» όπως οργανικό λιναρόσπορο, βιολογικό αλεύρι καρύδας, οργανικό αποξηραμένο αυγό και οργανικά βακκίνια. Η εταιρεία προσαρμόζει επίσης τις ίνες για να βοηθήσει με τα μαλλιά. Τα τρόφιμα είναι ισορροπημένα διατροφικά για όλα τα στάδια της ζωής, και υπάρχει επίσης μια σειρά από γατάκια.

Ρυθμίσεις του όρου βιολογικά προϊόντα από το Υπουργείο Γεωργίας

  • Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, ρυθμίζει τη χρήση του όρου βιολογικά, στις τροφές για ανθρώπους και κατοικίδια. Σύμφωνα με το νόμο, το USDA πρέπει να εφαρμόζει το ίδιο πρότυπο για τα τρόφιμα γάτας που ισχύουν για τα ανθρώπινα τρόφιμα. Το “βιολογικό” αναφέρεται στον τρόπο καλλιέργειας ή καλλιέργειας και χειρισμού μιας καλλιέργειας ή ζώου. Οι βιολογικές καλλιέργειες πρέπει να καλλιεργούνται σε εδάφη απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα για τουλάχιστον τρία χρόνια. Η ίδια η τροφή δεν πρέπει να περιέχει τοξικά και επίμονα φυτοφάρμακα, τεχνητές γεύσεις, χρώματα και συντηρητικά, συνθετικές αυξητικές ορμόνες, αντιβιοτικά, γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) ή έχουν υποστεί ακτινοβολία.

Ακολουθεί βίντεο για την τροφή της γάτας

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ