Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η δίκη για την φρικιαστική δολοφονία της 40χρονης


Στο εδώλιο του δικαστηρίου έκατσε σήμερα ο κατηγορούμενος για την φρικιαστική δολοφονία μιας 40χρονης, την 28η Δεκεμβρίου του 2018

Ξεκίνησε η δίκη για το αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μια 40χρονη, την οποία ο φερόμενος δράστης, τεμάχισε με κοπίδι και ηλεκτρικό πριόνι και στην συνέχεια την έκαψε στην σόμπα.

Το ειδεχθές έγκλημα είχε αποκαλυφθεί έξι μήνες μετά, όταν οι γείτονες της γυναίκας στην Άνω Ηλιούπολη, άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί δεν την βλέπουν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε τοξικομανής, παραπέμθηκε να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο ίδιος, ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η φίλη του, επίσης εξαρτημένη από ουσίες, πέθανε από ενδοφλέβια χρήση υπερβολικής δόσης κοκαΐνης και στην συνέχεια ο ίδιος απλά προχώρησε στην καύση του άψυχου σώματος, επειδή δήθεν η ίδια η κοπέλα του είχε πει σε προγενέστερο διάστημα ότι, μετά τον θάνατό της, θα επιθυμούσε να αποτεφρωθεί αντί να ταφεί.

Καταλυτικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης, έπαιξαν τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας σε δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος, αλλά και από την άρση του τραπεζικού απορρήτου της θανούσας. Μετά το έγκλημα που του αποδίδεται, φαίνεται ότι προέβη και σε διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων (συνολικά πάνω από 3500 ευρώ) από ΑΤΜ, χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα της 40χρονης, ενώ με δεύτερη κάρτα της ίδιας πραγματοποίησε συναλλαγές σε ψιλικατζίδικο και βενζινάδικο, παρότι εκείνη δεν διέθετε μηχανή ή αυτοκίνητο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ