Survivor spoiler 27/05: Έρχεται έπαθλο μεγάλων κυβικών στο Survivor [vid]


Την παράδοση με τα έπαθλα των αυτοκινήτων τηρεί ο Ατζούν κάθε χρόνο. Υπενθυμίζουμε πως ξεκίνησε στο Survivor 1, όπου ένας τυχερός πήρε ένα αυτοκίνητο.

Ακολούθησε ένα ακόμη αμάξι στο Survivor 2 και τελικά στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία έδωσε πολλά περισσότερα.

Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου δεν θα αργήσει να έρθει και φέτος. Λέγεται μάλιστα πως τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και το επεισόδιο κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όπως ορθά έχουν προβλέψει οι παίκτες στο ριάλιτι, όταν ο Αντζούν αναλαμβάνει την παρουσίαση έρχονται και τα μεγάλα έπαθλα. ‘Ετσι και γίνεται και μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι, έρχεται και το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου.

Ποιος παίκτης κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου;

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο, το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου δεν αποκλείεται να είναι απλώς το πρώτο της κατηγορίας του, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δοθεί και δεύτερο στο Survivor 4. Αυτό κάνει πολλούς να μιλούν για στρατηγικές αποφάσεις του Ατζούν, αφού είναι πια γνωστό ότι ο Τούρκος παραγωγός έχει καλά αντανακλαστικά και εφόσον τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι πέφτουν, εκείνος κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να διατηρήσει την θέση του στις προτιμήσεις του τηλεοπτιού κοινού.

Ποιος θα είναι όμως ο μεγάλος νικητής; Σύμφωνα με τις διαρροές, το αγώνισμα για τη διεκδίκηση του αυτοκινήτου δεν θα είναι ατομικό, αλλά όπως και στο Survivor Ελλάδος – Τουρκίας, θα παίξουν οι δύο ομάδες για τη νίκη και ο νικητής θα προκύψει από ένα “τυχερό” παιχνίδι που θα αναδείξει έναν παίκτη από την ομάδα αυτή κάτοχο του αυτοκινήτου.

Ακολουθεί βίντεο με το ταξίδι στο Miami:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ