Δοκιμή Εμβόλιο: Η παραγωγή των Sanofi GlaxoSmithKline COVID-19 θα ξεκινήσει σε εβδομάδες

Δοκιμή Εμβόλιο: Οι εταιρείες δήλωσαν ότι το υποψήφιο εμβόλιό τους προκάλεσε ισχυρές ανοσολογικές αντιδράσεις σε όλες τις ηλικιακές ομάδες σε προκαταρκτικές δοκιμές. ΠΑΡΙΣΙ – Η παραγωγή ενός άλλου πιθανού εμβολίου κατά της COVID-19 θα ξεκινήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες, ανέφεραν οι προγραμματιστές της Sanofi και GlaxoSmithKline την Πέμπτη καθώς ξεκίνησαν μια μεγάλη δοκιμή με την οποία συμμετείχαν 35.000 ενήλικες εθελοντές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Η μελέτη θα δοκιμάσει τους υποψήφιους τύπους εμβολίων έναντι του αρχικού κορωνοϊού που εξαπλώθηκε από το Wuhan της Κίνας και έναντι της παραλλαγής που πρωτοεμφανίστηκε στη Νότια Αφρική, ανέφεραν οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Εάν η δοκιμή είναι επιτυχής, οι ρυθμιστικές αρχές θα μπορούσαν να εγκρίνουν το εμβόλιο για χρήση τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους, σύμφωνα με δήλωση των φαρμακευτικών εταιρειών.

“Η παρασκευή θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες για να επιτρέψει την ταχεία πρόσβαση στο εμβόλιο, εάν εγκριθεί”, ανέφεραν.

Η δήλωσή τους ανέφερε τον Thomas Triomphe, ο οποίος ηγείται της έρευνας και ανάπτυξης εμβολίων στο τμήμα εμβολίων της γαλλικής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Sanofi. Sanofi Pasteur, λέγοντας:

“Ενθαρρύνουμε να δούμε τους πρώτους εμβολιασμούς να αρχίζουν να πραγματοποιούνται σε μια τόσο σημαντική, βασική μελέτη Φάσης 3”. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι εταιρείες δήλωσαν ότι το υποψήφιο εμβόλιό τους προκάλεσε ισχυρές ανοσολογικές αντιδράσεις σε όλες τις ηλικιακές ομάδες σε προκαταρκτικές δοκιμές μετά από μια προηγούμενη οπισθοδρόμηση, ενισχύοντας την αισιοδοξία που μπορεί να ενταχθεί στον αγώνα κατά της πανδημίας φέτος.

Μετά από δύο δόσεις του υποψήφιου εμβολίου, οι συμμετέχοντες έδειξαν αντισώματα σύμφωνα με αυτά που βρέθηκαν σε άτομα που είχαν αναρρώσει από την ασθένεια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της προηγούμενης, μικρότερης δοκιμής.

Οι ρυθμιστικές αρχές έχουν ήδη εγκρίνει ορισμένα εμβόλια COVID-19, αν και ειδικοί λένε ότι χρειάζονται περισσότερα, καθώς οι αρχές δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τον εμβολιασμό των κατοίκων τους εν μέσω πανδημίας που έχει ήδη σκοτώσει περισσότερα από 3,4 εκατομμύρια άτομα και προκάλεσε οικονομική καταστροφή.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ