Θρίλερ με τη δολοφονία γυναίκας έξω από εμπορικό: Η Γερμανία ζητά τη βοήθεια της Ελλάδας

Βοήθεια από τις ελληνικές Αρχές ζητά η Γερμανία, μέσω της Interpol, για την εξιχνίαση στυγερής δολοφονίας που έγινε στις 14 Δεκεμβρίου 2020 στο Καϊζερσλάουτερν Γερμανίας.

Το θύμα δεν έχει ταυτοποιηθεί και έτσι οι γερμανικές Αρχές ζητούν συνδρομή από όλες τις χώρες για την αναγνώρισή του. Το θύμα έφερε μαχαιριές στο πρόσωπο.

Πρόκειται για γυναίκα με: ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ηλικία 35-50 ετών, ύψος 166 εκατοστά, βάρος 63 κιλά, μάτια καστανά και μαλλιά καστανά σπαστά, μέχρι τον ώμο.

Επιπλέον, φέρει τατουάζ με λουλούδια στο πόδι, στο πλάι κάτω από το γόνατο, και φορούσε λευκό χειμωνιάτικο μπουφάν, κόκκινη φόρμα με άσπρες ρίγες στο πλάι, μαύρη φανέλα με μακριά μανίκια και μαύρες μπότες με χειμωνιάτικη φόδρα.

Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλέφωνο (213-1520274) και στο e – mail ( athens.interpol@hellenicpolice.gr ) της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι γερμανικές Αρχές ήρθαν σε επαφή και με Αμερικανούς που ζουν και εργάζονται στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή πρωινές ώρες κοντά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Η αυτοψία στο χώρο έδειξε ότι πρόκειται για μία στυγερή δολοφονία. Οι Γερμανοί εκτιμούν ότι η γυναίκα μπορεί να σχετίζεται με Αμερικανούς που ζουν στην περιοχή. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη περιοχή όπου δολοφονήθηκε υπάρχει βάση Αμερικανών στρατιωτών, ο αριθμός των οποίων φτάνει τους 10.000.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here