Καλιφόρνια Ζευγάρι: Βοηθά γονείς κρύβοντας 1.000 $ σε προϊόντα μωρών στα καταστήματα Target


Καλιφόρνια Ζευγάρι: Το ζευγάρι σχεδιάζει να συνεχίσει να υποστηρίζει τους γονείς με άλλες πράξεις γενναιοδωρίας. Η Krystal και ο Patrick Duhaney γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να είναι νέοι γονείς. Όταν είχαν το πρώτο τους παιδί σχεδόν εννέα χρόνια πριν, ήταν δύσκολο για αυτούς να πληρώσουν ακόμη και τα απαραίτητα. “Θυμόμαστε πώς ήταν να είμαστε νέοι γονείς”, δήλωσε η Κρύσταλ στο Fox News. «Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε μερικά από τα βασικά ως νεαρό ζευγάρι με ένα νέο μωρό».

Γι ‘αυτό η Κρύσταλ και ο Πάτρικ, από την κομητεία του Λος Άντζελες, αποφάσισαν να το πληρώσουν. Το ζευγάρι – που έχει δύο παιδιά και ένα τρίτο στο δρόμο – άφησε μετρητά κρυμμένα σε διάφορα προϊόντα μωρών σε τρία καταστήματα Target στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Συνολικά, το ζευγάρι έκρυψε 1.000 $. Η Κρύσταλ είπε ότι αυτή και ο Πάτρικ παρατήρησαν πρόσφατα πόσο ακριβά ήταν τα βρεφικά προϊόντα, οπότε αποφάσισαν να «κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τους γονείς, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Krystal, η ιδρυτής της εταιρείας υποστήριξης θηλασμού Milky Mama, δημοσίευσε βίντεο στο είδος του στο Instagram τον περασμένο μήνα. Η Krystal και ο Patrick Duhaney, από την κομητεία του Λος Άντζελες, άφησαν μετρητά σε διάφορα προϊόντα μωρών για να βοηθήσουν τους γονείς που μπορεί να αγωνίζονται. (Ευγενική προσφορά της Krystal Duhaney)

Το κλιπ δείχνει το ζευγάρι να γεμίζει μετρητά σε κουτιά πάνας, κουτιά στιγμιαίας φόρμουλας και κουτιά δοχείων μητρικού γάλακτος. “Το να είσαι γονέας μπορεί να είναι δύσκολο!” Η Κρύσταλ έγραψε το βίντεο. «Πριν ιδρύσω το @milkymamallc, δυσκολευόμασταν συχνά να βγάλουμε τα καλά. Έτσι, ο Χάμπι και εγώ πήγαμε σε διάφορα καταστήματα @target στη Νότια Καλιφόρνια και κρύψαμε χρήματα σε παιδικά είδη.

Ελπίζουμε οι γονείς που αγοράζουν αυτά τα αντικείμενα να έχουν μια πιο φωτεινή μέρα όταν βρίσκουν τα δώρα μας. ”

Η Κρύσταλ είπε: “Φανταστήκαμε ότι θα ήταν μια διασκεδαστική μικρή έκπληξη εάν οι [γονείς] μπορούσαν να ανοίξουν μερικά από αυτά τα απαραίτητα είδη μωρών και να βρουν μια μικρή έκπληξη που ελπίζουμε ότι θα φωτίζει τη μέρα τους ή θα κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα.” “Ή, αν δεν είχαν ανάγκη, τότε ελπίζουμε να το πληρώσουν”, πρόσθεσε ο Κρύσταλ.

Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το τέλος της γενναιοδωρίας των Duhaneys. Ο Κρύσταλ είπε ότι ο στόχος τους είναι να «προσπαθούν κάθε μήνα να κάνουν κάτι φιλανθρωπικό, απλώς να δίνουν πίσω με κάποιο τρόπο.

“Είναι σημαντικό για εμάς να δείξουμε στα παιδιά μας ότι η επιστροφή είναι τόσο σημαντική”, είπε. “Έτσι, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε το ίδιο ακριβώς πράγμα, αλλά σίγουρα θα κάνουμε κάτι σύμφωνα με τις ίδιες γραμμές της επιστροφής στους γονείς.”

Εκτός από την άμεση παροχή στους γονείς, το ζευγάρι ελπίζει επίσης ότι ήταν σε θέση να επηρεάσουν τους άλλους και να κάνουν πράξεις καλοσύνης.

Η Κρύσταλ είπε: «Ελπίζουμε απλώς ότι κάποιος που είδε το βίντεο να εμπνεύστηκε να κάνει κάτι καλό για τον γείτονά του ή για έναν συνάδελφό του, έτσι ώστε ελπίζουμε να έχουμε όλοι μια καλύτερη μέρα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ