Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του, Κάρι Σίμοντς, σε μυστική τελετή


Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του, Κάρι Σίμοντς, σε μια μυστική τελετή στον Καθεδρικό του Γουέστμινστερ, όπως μετέδωσαν ΜΜΕ.

Ο γάμος έλαβε χώρα ενώπιον στενών φίλων και συγγενών το Σάββατο, ανέφεραν αρκετές εφημερίδες, ενώ η Ντάουνινγκ Στριτ αρνήθηκε να προβεί σε σχόλια.

Μέλη της κυβέρνησης έδωσαν τις ευχές τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Mail on Sunday μετέδωσε ότι 30 καλεσμένοι κλήθηκαν στην τελετή εντός μικρού χρονικού πλαισίου- ο μέγιστος αριθμός καλεσμένων που επιτρέπονται στο πλαίσιο των περιορισμών για τον κορονοϊό στην Αγγλία.

Μικρός αριθμός αξιωματούχων της εκκλησίας συμμετείχαν στις προετοιμασίες για την καθολική τελετή. Σύμφωνα με τη The Sun, πολλοί βοηθοί στη Downing Street που δεν γνώριζαν για τον γάμο, ενώ ζητήθηκε από το κοινό να αποχωρήσει από τον ναό λίγο μετά τις 13.30 (τοπική ώρα). Η Σίμοντς, 33 ετών, κατέφθασε περίπου μισή ώρα αργότερα, φορώντας ένα λευκό φόρεμα.

Τα ΜΜΕ είχαν «συνδέσει» για πρώτη φορά τη Σίμοντς με τον Βρετανό πρωθυπουργό στις αρχές του 2019. Αποκαλύφθηκε πως ήταν αρραβωνιασμένοι και ήταν έγκυος τον Φεβρουάριο του 2020. Ο γιος τους, Γουΐλφρεντ, γεννήθηκε τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ