Κάρμα : Σημάδια που αποδεικνύουν ότι έχετε υπάρξει σε άλλη ενσάρκωση


Aλλά τι ακριβώς σημαίνει να έχεις μια παλιά ψυχή; Μερικοί χρησιμοποιούν τον όρο για να περιγράψουν κυριολεκτικά μια ψυχή που έχει ξαναγεννηθεί πολλές φορές πριν. Δεν πιστεύουν όλοι στην μετενσάρκωση, αλλά μπορείτε να μιλήσετε για παλιές ψυχές χωρίς να μεταφέρετε τις προηγούμενες ζωές στη συνομιλία.

Σημάδια ότι είστε παλιά ψυχή

Τα υλικά αγαθά δεν σας ενδιαφέρουν πολύ

  • Ενώ έχετε πιθανώς μερικά αγαπημένα αντικείμενα, δεν συσχετίζετε την ικανοποίηση με αγαθά ή χρήματα.
  • Αντί να αναζητάτε πλούτο, ελπίζετε μόνο για αρκετά χρήματα για να καλύψετε τις ανάγκες σας, με λίγο επιπλέον για εξοικονόμηση ή έκτακτες ανάγκες.
  • Αντί να αντικαθιστάτε τακτικά την τεχνολογία ή να διακοσμείτε το σπίτι σας με μια ιδιοτροπία, είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιείτε πράγματα όσο διαρκούν.

Εσείς εστιάζετε σε σημαντικές συνδέσεις

  • Οι ηλικιωμένες ψυχές και άλλοι ευαίσθητοι άνθρωποι έχουν συχνά μικρούς κοινωνικούς κύκλους . Η ομάδα φίλων σας μπορεί να περιλαμβάνει άτομα όλων των ηλικιών, με διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρίες ζωής.
  • Η ισχυρή διαίσθηση είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό των παλιών ψυχών, οπότε μπορεί να έχετε μια ικανότητα να αναγνωρίζετε πότε κάποιος θα κάνει έναν υπέροχο φίλο.

  • Στην παιδική ηλικία, πιθανότατα δυσκολευτήκατε να συσχετίσετε με άλλους την ηλικία σας και ένιωθα πιο ελκυστικός σε άτομα μεγαλύτερα από εσάς. Μπορεί να θέλατε περισσότερη ουσία από τις αλληλεπιδράσεις σας, αλλά οι συνομηλίκοί σας θα μπορούσαν να σας θεωρούσαν κοινωνικά αδέξια ή κολλημένοι. Ίσως αντιμετωπίσατε ακόμη και πειράγματα.
  • Εάν είχατε μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση, μπορεί να μην είχατε πολύ χρόνο για να παίξετε, ειδικά αν έπρεπε να αναλάβετε έναν πιο ενήλικο ρόλο στην οικογένειά σας.

Χρειάζεστε πολύ χρόνο μόνοι σας

  • Οι άνθρωποι με τις παλιές ψυχές τείνουν να αισθάνονται πιο προσαρμοσμένοι στα συναισθήματα των άλλων και του γύρω κόσμου. Η υψηλότερη ευαισθησία συχνά σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να επαναφορτίσετε από αυτό το κανονικό φράγμα συναισθήματος.

Ακολουθεί βίντεο για το κάρμα

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ