Αναστάτωση στη Ραφήνα: Απόπειρα αρπαγής 12χρονου κοριτσιού


Τον τρόμο έζησε ένα κοριτσάκι 12 ετών το βράδυ της Πέμπτης (27/5) στη Ραφήνα

Το περιστατικό σημειώθηκε στη οδό Νηρέως Πρωτέως στο δρόμο για την παραλία Μαρίκες, την ώρα που το 12χρονο κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι με το ποδήλατό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ένας 48χρονος άνδρας, την ακολουθούσε σε μεγάλο μέρος της διαδρομής της με το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να την πείσει να μπει μέσα σε αυτό.

Το κοριτσάκι αρνήθηκε και εκείνος έγινε απειλητικός. Από το τζάμι του συνοδηγού, το οποίο είχε κατεβασμένο, μιλούσε στο κοριτσάκι και όπως αναφέρθηκε της είπε: «Γεια σου κούκλα, θέλεις να σε πάω κάπου;».

Όταν η 12χρονη αρνήθηκε και του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη, εκείνος της είπε αρκετές φορές: «Μπες μέσα στο αμάξι».

Το κοριτσάκι με το ποδήλατο αναγκάστηκε να αλλάξει δρομολόγιο, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί όμως εκείνος επέμεινε να την ακολουθεί, μέχρι που τρόμαξε η 12χρονη, άφησε το ποδήλατο και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο ζευγάρι το οποίο σταμάτησε χωρίς δεύτερη σκέψη για να βοηθήσει το κοριτσάκι.

Τότε ο 48χρονος απομακρύνθηκε γρήγορα με το αυτοκίνητο, όμως το ζευγάρι είχε δει και εκείνον αλλά και τις πινακίδες του αυτοκινήτου του και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Λίγα λεπτά αργότερα τον 48χρονο εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Λεωφόρο Μαραθώνος και τον συνέλαβαν.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, τα οποία προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του, όπως και στο αυτοκίνητο του όπου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ