Βουλγαρία: Απίστευτη γκάφα του αμερικανικού στρατού – Μπούκαραν οπλισμένοι σε… εργοστάσιο


Η εισβολή των πάνοπλων στρατιωτών έγινε στα πλαίσια της άσκησης του ΝΑΤΟ «Swift Response»

Τον απόλυτο τρόμο βγαλμένο από ταινία πολέμου έζησαν ανυποψίαστοι εργαζόμενοι σε εργοστάσιο της Βουλγαρίας, όταν πάνοπλοι Αμερικανοί στρατιώτες εισέβαλαν στην μονάδα.

Όπως δείχνει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του εργοστασίου οι στρατιώτες, κινήθηκαν σε σχηματισμό προκειμένου να ασφαλίσουν τον χώρο και στη συνέχεια απλώς… αποχώρησαν από τις εγκαταστάσεις.

Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου ανέφερε ότι οι εργαζόμενοί του τρομοκρατήθηκαν από την επιδρομή των στρατιωτών των ΗΠΑ, ενώ η αμερικανική πρεσβεία στη χώρα εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το απίστευτο συμβάν. «Όλοι οι εργάτες μου βιώνουν τεράστιο άγχος. Πώς μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μια τέτοια εισβολή; Νομίζω ότι είναι προσβλητικό» ανέφερε ο ιδιοκτήτης.

«Ο στρατός των ΗΠΑ λαμβάνει σοβαρά την εκπαίδευση και δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των στρατιωτών μας, των συμμάχων μας και των πολιτών. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη στην επιχείρηση και στους υπαλλήλους της», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αμερικανικής Πρεσβείας στη Σόφια.

Η απίστευτη γκάφα συνέβη στη στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ «Swift Response» στις 11 Μαΐου, στη Βουλγαρία που φιλοξένησε Αμερικανούς και άλλους στρατιώτες συμμαχικών δυνάμεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ