Ραφήνα: «Μπες μέσα, να σε πάω εγώ σπίτι» – Συναγερμός από την απόπειρα αρπαγής 13χρονης


Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί στις Αρχές η απόπειρα απαγωγής ενός 13χρονου κοριτσιού στην περιοχή της Ραφήνας

Δράστης φέρεται να είναι ένας 45χρονος, ο οποίος δεν κατάφερε το σκοπό του χάρη στην ώριμη αντίδραση της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος προσπαθούσε να πείσει την 13χρονη να μπει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του, μέσα στο οποίο βρέθηκαν –όπως αναφέρουν οι ίδιες καλά ενημερωμένες πηγές- υπνωτικά χάπια.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, εκφράζουν ιδιαίτερη ανησυχία ότι θα χρησιμοποιούσε τα συγκεκριμένα χάπια στην ανήλικη.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής (28/05) σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας, την ώρα η ανήλικη κοπέλα έκανε βόλτα με το ποδήλατο της.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πλησίασε με το όχημα του την 13χρονη και άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά. «Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ σπίτι», ήταν μία από τις φράσεις που φέρεται να είπε, προκειμένου να πείσει το παιδί να τον ακολουθήσει. Σε άλλη στιγμή φέρεται να είπε ότι «είναι νύχτα και επικίνδυνα να κυκλοφορείς έξω μόνη σου».

Παρά την επιμονή του, η 13χρονη κοπέλα κατάφερε να τον αποφύγει, πήγε σε κεντρικό σημείο και άρχισε να φωνάζει, με τους περίοικους να αντιλαμβάνονται ότι η ανήλικη κινδυνεύει και να καλούν την Αστυνομία. Παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει μέσα από τα στενά, οι πολίτες είχαν δει το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας και έδωσαν σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς που τον κυνήγησαν και τον συνέλαβαν.

Μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του είχε κρυμμένα υπνωτικά χάπια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 45χρονος είναι σεσημασμένος για άλλα αδικήματα κατά το παρελθόν. Τον λόγο έχει πλέον έχει η Δικαιοσύνη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ