Δολοφονία στα Γλυκά Νερ: Το «μείγμα» του προφιλ των δραστών προβληματίζει την ΕΛΑΣ


Οι έρευνες συνεχίζονται και είναι αποκαλυπτική η τοποθέτηση της ψυχολόγου της 20χρονης Καρολάιν η οποία περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ήταν η ψυχολογία της, ποιες οι σχέσεις της με τον σύζυγό της, ποια ήταν τα θέματα που συζητούσε μαζί της, αλλά και ποια είναι σήμερα η ψυχολογική κατάσταση του 32χρονου πιλότου.

«Πώς μπορεί μια ομάδα κακοποιών, που ξέρει να εξαϋλώνει κάθε ίχνος της με εντυπωσιακή προσοχή όταν εισβάλλει σε σπίτια, να μην έχει κολλητική ταινία, σκοινί ή δεματικά για να ακινητοποιήσει τα θύματά της; Κι αντιθέτως να ψάχνει εκείνη την ώρα σε συρτάρια και ντουλάπια μήπως και βρει κάτι για να δέσει τους ιδιοκτήτες…

Πώς είναι δυνατόν οι κακοποιοί που στοχεύουν σε λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ και δείχνουν εντυπωσιακά έμπειροι να ψάχνουν μόνο ένα κουτί επιτραπέζιου παιχνιδιού, στο οποίο ο 32χρονος πιλότος τούς είχε υποδείξει ότι υπήρχε το χρηματικό ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ; Αφήνοντας, μάλιστα, άθικτα δεκάδες άλλα κουτιά και αντικείμενα που βρίσκονταν στην ίδια βιβλιοθήκη και στους γύρω χώρους… Τι ακριβώς συνέβη στη μοιραία σοφίτα όπου υπήρχε μεγάλη αναστάτωση και ήταν διασκορπισμένα στο πάτωμα δεκάδες μικροαντικείμενα, αλλά οι κακοποιοί άφησαν εκεί τα ανοικτά κινητά της 20χρονης Καρολάιν και του 32χρονου πιλότου και μέσω ενός εξ αυτών ο δεύτερος κατάφερε να επικοινωνήσει με την ΕΛ.ΑΣ. και μια γειτόνισσα του; Χωρίς, όμως, να είναι σε θέση να διαπιστώσει (όντας δεμένος στα πόδια και στο πρόσωπο με κολλητική ταινία και στα χέρια με σπάγκο και τους αγκώνες μπροστά) αν η σύζυγός του –που βρισκόταν σε απόσταση ενός μέτρου – ήταν στη ζωή…».

‘Οπως αναφέρουν τα ΝΕΑ σε αυτά τα νέα ερωτήματα επιχειρούν να δώσουν απάντηση οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. που δημιουργούν το «προφίλ» των δραστών προκειμένου να διαλευκάνουν τη δολοφονία της 20χρονης πριν από τρεις εβδομάδες στα Γλυκά Νερά.

Ακολουθώντας τα λιγοστά δεδομένα που έχουν στα χέρια τους, μιλούν για μια ομάδα «αφανών» ληστών που αποτελούν «μείγμα» εντυπωσιακού ερασιτεχνισμού και προχειρότητας με έλλειψη οποιουδήποτε δισταγμού και εντυπωσιακής σκληρότητας. Πάντως, αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους κάποιες ενδείξεις για την ταυτότητα των δραστών, συμπληρώνοντας ότι ίχνη της παρουσίας τους προκύπτουν από την εν γένει αυτοψία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, καθώς η θέση αντικειμένων «δείχνει» σε επιδρομή κακοποιών.

Μίλησε η ψυχολόγος της Καρολάιν – Τι είπε για τον σύζυγό της

Όπως τόνισε η ψυχολόγος ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο και δεμένο ζευγάρι και μάλιστα ο πιλότος συνόδευε στις συνεδρίες την σύζυγό του.

Η κυρία Μυλωνοπούλου, έκανε λόγο για μια πολύ καλή μητέρα που ενδιαφερόταν για το παιδί της και ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη για ζητήματα που αφορούσαν την μητρότητα.

«Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Ερχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε».

«Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός», ανέφερε επιπλέον η ψυχολόγος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: «Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε».

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»

Για τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε και ο πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, καθώς και η δικηγόρος – ποινικολόγος, Εβίτα Βαρελά.

«Επαγγελματίες οι δράστες με τον τρόπο που έδρασαν. Τέτοιοι δράστες δρουν ανάλογα με τις περιστάσεις. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση. Όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και ως προς την υπηκοότητα αυτών που στέρησαν τη ζωή της άτυχης Καρολάιν» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Να μη κάνουμε σενάρια. Η υπόθεση θα εξιχνιαστεί. Να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να μην κατασκευάζουμε ενόχους» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η κυρία Βαρελά, τόνισε μιλώντας στο Mega την ανάγκη απονομής δικαιοσύνης όταν η υπόθεση εξιχνιαστεί και τα ισόβια να είναι ισόβια, όπως είπε.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ