Kάρι Σίμοντς: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Ντάουνινγκ Στριτ – Ποια είναι η τρίτη σύζυγος του Τζόνσον


Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς -η οποία θα πάρει τελικά το επίθετό του Βρετανού πρωθυπουργού- παντρεύτηκαν με μία λιτή τελετή το περασμένο Σάββατο, με τη νύφη -πιστή στις περιβαλλοντικές της ανησυχίες να επιλέγει- νοικιασμένο νυφικό Έλληνα σχεδιαστή. Ποια ειναι όμως η γυναίκα που σύμφωνα με τις φήμες επηρεάζει όσο κανείς τις αποφάσεις του Βρετανού πρωθυπουργού;

Τα ΜΜΕ είχαν «συνδέσει» για πρώτη φορά την Κάρι Σίμοντς με τον Βρετανό πρωθυπουργό στις αρχές του 2019. Και το περασμένο Σάββατο μετά από έναν αρραβώνα, πολλά δημοσιεύματα-φωτιά και έναν γιό που απέκτησε το ζεύγος τον Απρίλιο του 2020, ο Μπόρις Τζόνσον και η εκλεκτή της καρδιάς του, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Η νύφη μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού Τύπου φορούσε νυφικό Έλληνα σχεδιαστή και μάλιστα νοικιασμένο. Σύμφωνα με την Daily Mail η Σίμοντς νοίκιασε το αξίας 2.870 βρετανικών λιρών νυφικό που σχεδίασε ο Έλληνας Χρήστος Κωσταρέλος από την ιστοσελίδα MyWardrobeHQ για μόλις… 45 λίρες.

Το νεόνυμφο πρωθυπουργικό ζεύγος της ΒρετανίαςΑ.Ρ

Η 33χρονη Σίμοντς δήλωσε «πολύ πολύ χαρούμενη» για τον γάμο της που τελέστηκε στον καθεδρικό ναό του Ουεστμίνστερ. Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι το οποίο θα φέρει πλέον το ίδιο επίθετο θα καθυστερήσει για έναν χρόνο το ταξίδι του μέλιτος προκειμένου ο Μπόρις Τζόνσον να επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του και να επικεντρωθεί στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Η Telegraph υποστηρίζει ότι το ταξίδι του μέλιτος για τους νεόνυμφους θα γίνει το καλοκαίρι του 2022 με τα σχέδιά τους να προβλέπουν και ένα μεγαλύτερο πάρτι για τον γάμο.

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που παντρεύεται κατά τη διάρκεια της θητείας του τα τελευταία 199 χρόνια. Είχε προηγηθεί ο λόρδος Λίβερπουλ το 1822, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός της Βρετανίας για 15 χρόνια.

Τα σκάνδαλα και η «Κάρι Τζόνσον Σίμοντς»

Όλα σχεδόν τα σκάνδαλα που χτυπούν το τελευταίο διάστημα την πόρτα του Βρετανού πρωθυπουργού, κατέληγαν στη νεαρή, απαιτητική και φιλόδοξη κυρία Τζόνσον.

Η πολυσυζητημένη «έξωση» του στενού πρωθυπουργικού συμβούλου, Ντόμινικ Κάμινγκς πριν από λίγους μήνες. Το σκάνδαλο ανακαίνισης της Ντάουνινγκ Στριτ. Οι συζητήσεις και τα ατελείωτα πηγαδάκια στο περιβάλλον του Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, το συνεχιζόμενο πινγκ-πονγκ ανάμεσα στον Κάμινγκς -τον παραιτηθέντα κορυφαίο σύμβουλο του Βρετανού πρωθυπουργού και το στενό περιβάλλον του Τζόνσον έχει τις ρίζες του στην Σίμοντς.

H νέα σύζυγος του Μπόρις ΤζόνσονΑ.Ρ

Στην πρόσφατη κατάθεσή του στη Βουλή των Κοινοτήτων ο Κάμινγκς κατηγόρησε την κυβέρνηση Τζόνσον για εγκληματικά κενά και παραλείψεις.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν οτι όλα άρχισαν απο μία κόντρα του Κάμινγκς με την αγαπημένη του Μπόρις Τζόνσον… Ο βρετανικός Τύπος έγραφε τότε πως έφυγε μετά από έναν «ακήρυχτο πόλεμο» με την αρραβωνιαστικιά του Βρετανού πρωθυπουργού για το ποιος έχει το πάνω χέρι και ποιος επηρεάζει περισσότερο τον Μπόρις.

Ο ατίθασος σκύλος που εξοργίζει τον Μπόρις

Ακόμη και ο σκύλος της αγαπημένης του, ο Ντίλιν φαίνεται πως έχει βάλει σε μπελάδες τον Τζόνσον. Συμφωνα με δημοσιεύματα η Σίμοντς είχε θυμώσε με μία βοηθό της όταν αυτή εμπόδισε τον Ντίλιν να κάνει την ανάγκη του…. πάνω στην τσάντα της.

Ο σκύλος σύμφωνα με πληροφορίες είχε κάνει ζημιές στο Τσέκερς, την εξοχική κατοικία του βρετανού πρωθυπουργού, και συγκεκριμένα, είχε καταστρέψει έπιπλα-αντίκες και είχε λερώσει πανάκριβα χαλιά.

Σε άλλη σκηνή στην πρωθυπουργική κατοικία της Ντάουνινγκ Στριτ, μάρτυρας λέγεται ότι άκουσε τον Μπόρις Τζόνσον, έξαλλο με το σκυλί που είχε δαγκώσει ένα βιβλίο, να λέει: «ας το πυροβολήσει κάποιος».

Μετά την αναχώρησή του είχε ανοίξει ο δρόμος στην Κάρι Σάιμοντς να βάλει τους δικούς της ανθρώπους σε νευραλγικές θέσεις δίπλα στον σύντροφό της. Ποια είναι όμως η γυναίκα που σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» επηρεάζει όσο κανείς τον ισχυρό άνδρα της Βρετανίας;

Το «βιογραφικό» της κυρίας του κυρίου

Η Κάρι Σάιμοντς ήταν η πρώτη άγαμη σύντροφος πρωθυπουργού που μετακόμισε στη Ντάουνιγκ Στριτ. Μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως ανώτερη σύμβουλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης για την προστασία των ωκεανών Oceana και είναι υπέρμαχος για τα δικαιώματα των ζώων.

Γόνος καλής οικογενείας, γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1988 από τον Μάθιου Σάιμοντς, συνιδρυτή της εφημερίδας Independent, και την Τζόζεφιν Λόρενς , δικηγόρο που εργαζόταν για αυτήν την εφημερίδα.

Παππούς της ήταν ο Τζόν Μπίβαν, ο βαρόνος Ardwick , συντάκτης κάποτε της Daily Herald και αργότερα, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, ευρωβουλευτής του Εργατικού Κόμματος και γιαγιά της η Αν Σάιμοντς, δημοσιογράφος της Παγκόσμιας Υπηρεσίας του BBC.

Μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της στο Λονδίνο, σπούδασε ιστορία τέχνης και θεατρικές σπουδές και το 2009, εντάχθηκε στο Συντηρητικό Κόμμα ως εκπρόσωπος Τύπου. Εργάστηκε στην καμπάνια των Τόρις και αργότερα βοήθησε τον Μπόρις Τζόνσον στην προεκλογική του εκστρατεία για τη δημαρχία του Λονδίνου.

Η πολύσυζητημένη σχέση

Οι φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορούσαν από το 2018 όταν ο τότε ΥΠΕΞ Μπόρις Τζόνσον, ήταν ακόμα παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, Μαρίνα Γουίλερ.

Όταν αποκαλύφθηκε η σχέση τους προκάλεσε σκάνδαλο και ο Τζόνσον αναγκάστηκε να παραδεχτεί την εξωσυζυγική του σχέση, προκαλώντας την οργή της κόρης του, Λάρα Λέτις Τζόνσον.

Ο «Μποτζο» κίνησε αμέσως τη διαδικασία διαζυγίου ώστε να τερματιστεί ο δεύτερος κατά σειρά γάμος του με τη συνομήλική του Μαρίνα Γουίλερ, δικηγόρο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου.

Τον Ιούλιο του 2019, ο Τζόνσον έγινε πρωθυπουργός και μαζί με την Κάρι Σάιμοντς μετακόμισαν επίσημα στην Ντάουνινγκ Στριτ. Στις 16 Αυγούστου 2019, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μιλώντας για τη «γιγαντιαία» κλιματική κρίση. Και στις 29 Απριλίου του 2020 έφερε στον κόσμο το γιό τους, Ουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον.

Η χαρισματική και «υπερφιλόδοξη» Κάρι

«Η Κάρι τον διαμορφώνει», έλεγε πρόσφατα στη Daily Mail άνθρωπος του περιβάλλοντός τους που διατήρησε την ανωνυμία του. Βρίσκεται πίσω από κάθε μεγάλη του απόφαση, κάθε αλλαγή στην εμφάνισή του, αλλά και κάθε…μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, όπως φανερώνουν οι τελευταίες εξελίξεις.

Χαρισματική, ευφυέστατη αλλά και «περίεργη» όπως τη χαρακτηρίζουν όσοι την ξέρουν καλά, είναι μετρ στις δημόσιες σχέσεις και δεν κρύβει τις φιλοδοξίες της. Εθεάθη στο πλευρό του Μπόρις Τζόνσον στις 14 Φεβρουαρίου του 2018, όταν ο πρώην δήμαρχος και η διευθύντρια επικοινωνίας εθεάθησαν την ημέρα των ερωτευμένων σε εστιατόριο του Λονδίνου.

Ένα μήνα μετά, ο Μπόρις όχι μόνο έδωσε το παρών στα γενέθλιά της και αλλά επέδειξε το ταμπεραμέντο του στον χορό στους ρυθμούς της μουσικής των ABBA…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ