«Γάζωσαν» πολυκατοικία στον Άλιμο: Ο ένοπλος ήθελε να στείλει μήνυμα εκφοβισμού


Ο τρόπος δράσης των ενόπλων δείχνει –σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ότι οι δράστες ήθελαν να στείλουν «μήνυμα»

Ένοικος που διαμένει είτε στον 3ο είτε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας της οδού Κουμουνδούρου εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι ήταν ο στόχος της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Αλίμου.

Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και μετέβη στο σημείο όπου περισυνέλεξε τους κάλυκες, σε μια ομολογουμένως περίεργη υπόθεση.

Ο τρόπος δράσης των ενόπλων δείχνει –σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ότι οι δράστες ήθελαν να στείλουν «μήνυμα» σε κάποιον από τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρύπες από σφαίρες στους τοίχους της πρόσοψης του κτιρίου, ενώ μία σφαίρα τρύπησε μονάδα κλιματιστικού.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμπέρασμα για το ποιος ήταν ο στόχος, ωστόσο, προσπαθούν μέσα από την ανθρωπογεωγραφία της πολυκατοικίας να βρουν την άκρη του νήματος.

Σε ένα από τα διαμερίσματα διαμένει ζευγάρι συνταξιούχων, σε άλλο ιδιώτης με επιχειρηματική δραστηριότητα και σε άλλο ένας αστυνομικός. Πάντως, το διαμέρισμα του αστυνομικού –κατά πληροφορίες- δεν βρίσκεται ούτε στον 3ο ούτε στον 4ο όροφο που μπήκαν στο στόχαστρο του ενόπλου.

Την ώρα της επίθεσης δεν υπήρχαν μάρτυρες, λόγω της ώρας που σημειώθηκε η ένοπλη ενέργεια, και έτσι οι ελπίδες της ΕΛ.ΑΣ. εναποτίθενται στις καταθέσεις ενοίκων (οι οποίοι θα ρωτηθούν εάν είχαν απειληθεί ή εάν είχαν «εχθρούς») αλλά και στο υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ