Αpple pay: Και αυτό το καλοκαίρι η ευκολία και η ασφάλεια είναι στο χέρι σας.


Εδώ και έναν χρόνο, σχεδόν 100.000 Πελάτες Alpha Bank κάνουν τις συναλλαγές τους εύκολα και με ασφάλεια μόνο με το iPhone τους και το Apple Pay!

Η Alpha Bank, πάντα πρωτοπόρος σε καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την τραπεζική εμπειρία, είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που ήδη από το 2020 διαθέτει το Apple Pay στους Πελάτες της.

Η ευκολία και η ασφάλεια που προσφέρει η υπηρεσία στις ανέπαφες συναλλαγές είχαν σαν αποτέλεσμα τη μεγάλη ανταπόκριση των Πελατών της Τράπεζας:

-100.000 μοναδικοί Πελάτες Alpha Bank χρησιμοποιούν εδώ και έναν χρόνο το Apple Pay στις καθημερινές τους συναλλαγές, έχοντας εγγράψει περισσότερες από 180.000 κάρτες Visa και Mastercard® της Alpha Bank.

-Καθώς οι ανέπαφες συναλλαγές κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος, οι ενεργοποιήσεις καρτών στο Apple Pay αυξάνονται, καθώς το ενδιαφέρον των καταναλωτών παραμένει αμείωτο, ακόμα και ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα.

τζίρος που πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση με Apple Pay πλησιάζει τα 15 εκ. Ευρώ, αριθμός που πρόκειται να ξεπεραστεί σημαντικά με το άνοιγμα της αγοράς και των φυσικών σημείων πώλησης.

Γνωρίστε κι εσείς την υπηρεσία Apple Pay από την Alpha Bank και ανακαλύψτε πως και αυτό το καλοκαίρι δεν είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το πορτοφόλι σας, καθώς οι κάρτες σας μπορούν εύκολα να προστεθούν στο Apple Pay. Μάλιστα, οι Πελάτες της Alpha Bank μπορούν πλέον να προσθέσουν τις κάρτες τους και μέσω myAlpha Mobile. Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας, μικρής ή μεγαλύτερης αξίας, έχοντας μαζί σας μόνο το iPhone ή το Apple Watch σας!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ