Friends Reunion: Οι backstage φωτογραφίες που αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον [vid, pics]


Η αγαπημένη αμερικανική σειρά “Friends Reunion” προβλήθηκε χτες (02/06) στην ελληνική τηλεόραση και συγκίνησε όλους τους φαν που ανέμεναν πως και πως να επιστρέψουν τα “Φιλαράκια” στον τηλεοπτικό αέρα. Υπενθυμίζεται ότι η κωμική σειρά έχει προβληθεί στις ΗΠΑ εδώ και μερικές μέρες και οι πρωταγωνιστές της δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης επανένωσής τους.

Ειδικότερα, η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, που υποδύεται την Ρέιτσελ στη σειρά, κάνει συνεχώς αναρτήσεις με τους παλιούς “φίλους” της από τα παρασκήνια στο Central Park, το περίφημο καφέ που συνήθιζε να συχνάζει η παρέα. Η «Ρέιτσελ», βέβαια, πόσταρε και κάποιες φωτογραφίες με τους καλεσμένους στο Reunion: μία με τον τραγουδιστή Justin Bieber και τη γυναίκα του Hailey Bieber, ενώ πόσταρε ακόμα μία με έναν αφανή ήρωα: Τον σκηνοθέτη James Burrows.

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον εδώ:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Το throwback από τα ’90s

Συγκινητικό είναι και το throwback βίντεο από τα ’90s και τα πρώτα γυρίσματα της σειράς. Εκεί βλέπουμε τη Τζένιφερ Άνιστον και τη Λίζα Κόντροου να μιλούν πίσω από τις κάμερες, πριν ακόμα η σειρά γίνει παγκόσμια επιτυχία.

Ακολουθεί το throwback βίντεο που πόσταρε η ηθοποιός στη σελίδα της στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ