Ελληνικό Φιλοσοφικό Φόρουμ: Zoom webinar «Οι μύθοι του Αισώπου», δωρεάν για όλους!


Ένα συναρπαστικό webinar, που είναι δωρεάν για όλους και απευθύνεται σε όσους αγαπούν τους μύθους του Αισώπου και τον φιλοσοφικό τρόπο σκέψης των αρχαίων Ελλήνων, διοργανώνει την Πέμπτη στις 21:15, το Ελληνικό Φιλοσοφικό Φόρουμ.

Δεν έγραψε ποτέ ούτε μια λέξη αλλά είναι ο διασημότερος από τους αρχαίους μυθοποιούς και κορυφαίος της λεγόμενης διδακτικής μυθολογίας.

Πρόκειται για τον Αίσωπο, τον αναμφισβήτητο πατέρα του αρχαίου μύθου, στον οποίο είναι αφιερωμένο το επερχόμενο webinar του Ελληνικού Φιλοσοφικού Φόρουμ.

Κεντρικός ομιλητής του online σεμιναρίου θα είναι ο καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής- Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου.

Το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Οι μύθοι του Αισώπου” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 3 Ιουλίου στις 21.15, ενώ η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους εδώ: Free Webinar: Οι μύθοι του Αισώπου.

Το Ελληνικό Φιλοσοφικό Φόρουμ “γεννήθηκε” το 2020 με όραμα να αλλάξει τον κόσμο και να συμβάλει ενεργά στην υγεία- ψυχική και σωματική- όλων των ανθρώπων, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στόχος του Ελληνικού Φιλοσοφικού Φόρουμ είναι η εξερεύνηση της ιστορίας που μπορεί να μας δώσει κρίσιμες γνώσεις για τη δημιουργία ενός νέου κόσμου, μέσα από συζήτηση μεταξύ γνωστών καθηγητών φιλοσοφίας, επιστήμης και επιχειρηματικότητας των οποίων οι απόψεις διαμορφώνονται από τις ιδέες και τα επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων και των πνευματικών τους απογόνων. Περισσότερα εδώ: Ελληνικό Φιλοσοφικό Φόρουμ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ