Θεσσαλονίκη: Στη «φάκα» μέλη διεθνούς κυκλώματος – Έκρυβαν σε σάκους πάνω από 23 κιλά ηρωίνη


Μετά από συντονισμένη επιχείρηση οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν σε δυο συλλήψεις.

Στη σύλληψη δύο μελών οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής από την Τουρκία, κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης – αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 50 και 43 ετών, από Τουρκία και Αλβανία αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελέγχου Διαβατηρίων Κήπων και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 43χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σακίδια πλάτης, που περιείχαν συνολικά 23 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 23.126 γραμμαρίων, τα οποία είχε παραλάβει νωρίτερα από τον 50χρονο μετά από συνάντηση που είχαν σε χώρο στάθμευσης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 835 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δύο οχήματα (ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο) που χρησιμοποιούταν ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ