Εικόνες σοκ από αναγνώστη: Η χλιδή της ΔΟΥ Πατρών και η σαπίλα του νοσοκομείου Ρίου

Σας αποστέλλω φωτογραφίες από την Α’ εφορία Πάτρας. Νέο κτήριο πεντακάθαρο και χλιδάτο καθώς και δύο φωτογραφίες ενδεικτικές από το νοσοκομείο του Ρίου.

Δυστυχώς στο νοσοκομείο πρέπει να βρεις μέρα με βροχή για να δείτε τα νερά που τρέχουν από τις εξωτερικές σκάλες και σαπίζει όλο το κτήριο με τα σίδερα δόμησης να σκουριάζουν μέχρι να πάει στο δ@@@λο όλο το κτήριο.

Πανεπιστημιακό νοσοκομείο που εξυπηρετεί όλα τα Ιόνια νησιά όλη την Πελοπόννησο τη μισή στερεά Ελλάδα. Το νοσοκομείο καταρρέει και η εφορία χλίδα.

Με δύο ρομποκοπ στην είσοδο κ ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα θερμομέτρησης για να πας να πληρώσεις τον οβολό σου. Στο νοσοκομείο ούτε θερμόμετρο.

Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη χλίδα και την καθαριότητα της εφορίας, μακάρι όλοι οι εργαζόμενοι να δούλευαν σε τέτοιες συνθήκες… αλλά το νοσοκομείο;

Τον τελευταίο σταθμό; Την τελευταία ελπίδα να την βλέπεις να καταρρέει;

Αναγνώστης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: tromaktikos@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here