Πάτρα: Κορονο-πάρτι με 2.000 άτομα σε παραλία – Εικόνες που προκαλούν ανησυχία (vids)


Ανησυχία προκαλούν οι εικόνες από κορονο-πάρτι σε περιοχή της Πάτρας

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα τα κορονο-πάρτι παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών για τους κινδύνους που εγκυμονούν για την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού με τις τελευταίες εικόνες να έρχονται από την Πάτρα το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα διοργανώθηκαν δύο τέτοιου είδους πάρτι στην περιοχή της Πλαζ.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των συμμετεχόντων στα πάρτι αυτά ξεπερνά τους 2.000.

Το ένα πάρτι με φωτισμό και dj πραγματοποιήθηκε στην αρχή της Πλαζ ενώ το άλλο πάρτι που είχε και τη μεγαλύτερη συμμετοχή έγινε τριγύρω από καντίνα.

Στα βίντεο φαίνονται νέοι με ποτά στο χέρι να διασκεδάζουν και να ανεβάζουν εικόνες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το gnomip.gr στην περιοχή επικράτησε το αδιαχώρητο όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από την κίνηση των αυτοκινήτων που δημιούργησαν ουρά χιλιομέτρων και κυκλοφοριακό κομφούζιο.

«Παράνομα πάρτι σημαίνει διασπορά. Διασπορά σημαίνει αύξηση κρουσμάτων. Αύξηση κρουσμάτων σημαίνει συρροές. Συρροές νομίζω σημαίνει μέτρα, αναγκαστικά. Και μέτρα σημαίνουν κλείσιμο δραστηριοτήτων, προφανώς και ζημιά, μεγάλη ζημιά, τεράστια ζημιά, στις τοπικές οικονομίες εν μέσω τουριστικής περιόδου» είχε προειδοποιήσει την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο ίδιος είχε ανακοινώσει και την ενεργοποίηση ειδικής μονάδας ελέγχων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αλλά και ένα συγκεκριμένο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. που δεν αφορά μόνο στην Μύκονο, αλλά αφορά γενικότερα σε όλη την χώρα – και στην ηπειρωτική και στην νησιωτική.

«Εύχομαι μόνο αυτοί που θα επιχειρήσουν, όχι μόνο στα πάρτι στις βίλες, αλλά γενικότερα να παρανομήσουν στο κομμάτι αυτό, να μην είναι οι ίδιοι που θα ρίχνουν το ανάθεμα εάν χρειαστεί να πάρουμε μέτρα εις βάρος της τοπικής οικονομίας για να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε την Δημόσια Υγεία» είχε καταλήξει για το θέμα των κορονο-πάρτι ο κ. Χαρδαλιάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ