Αδιανόητο: Πέθανε 80χρονη στο Πακιστάν γιατί την χειρούργησε… σεκιουριτάς


Σάλος στο Πακιστάν για τον θάνατο μιας 80χρονης την οποία χειρούργησε υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας που παρουσιάστηκε σαν γιατρός

Σάλο έχει προκαλέσει στο Πακιστάν ο θάνατος μιας 80χρονης την οποία χειρούργησε υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας που παρουσιάστηκε σαν γιατρός.

Η Shameema Begum πέθανε την Κυριακή, δύο εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην πλάτη από τον Muhammad Waheed Butt.

Ο Butt ο οποίος έχει συλληφθεί και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, δεν δίστασε να πάρει και χρήματα από την οικογένεια της άτυχης ηλικιωμένης πριν να την χειρουργήσει.

«Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τι κάνει κάθε γιατρός κάθε στιγμή, Είμαστε μεγάλο νοσοκομείο» δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο οποίο έγινε η θανατηφόρα εγχείρηση στην 80χρονη στην Λαχόρη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν ότι υποδυόταν τον γιατρό κάνοντας μέχρι και κατ’ οίκον επισκέψεις σε ασθενείς.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν συγγενείς της 80χρονης την πήγαν εκ νέου στο νοσοκομείο καθώς τόσο η αιμορραγία όσο και ο πόνος στην πλάτη της δεν είχε υποχωρήσει μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Το νοσοκομείο υποστηρίζει ότι ο συλληφθείς σεκιουριτάς είχε απολυθεί πριν από δύο χρόνια επειδή είχε προσπαθήσει τότε να πάρει χρήματα από ασθενείς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ