Survivor spoiler 08/06: Ποιος παίκτης κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία [vid]


Μέχρι στιγμής, τα πράγματα έχουν ως εξής: Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν κερδίσει από μια ασυλία.

Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να απαλλαγούν από την ψηφοφορία για την αποχώρηση, αφού θα πρέπει ένας εκ των δυο τους να πάρει και την τρίτη ασυλία για αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου να μην υποδειχθούν ως προτεινόμενοι για αποχώρηση από τους “Amigos”.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να επικρατεί στον αγώνα ασυλίας και να δίνει στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη.

Survivor spoiler 08/06: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία;

Τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτό το σημείο για τους παίκτες και τις παίκτριες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ναι μεν ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν ήδη από μια νίκη, αλλά οι “Amigos” τους περιμένουν στην γωνία και είναι σαφές πως εάν κάποιος από τους άλλους πέντε παίκτες/τριες καταφέρει να πάρει απόψε την τρίτη ατομική ασυλία, τότε στον τάκο θα βγάλει δίχως δεύτερη σκέψη την Μαριαλένα ή τον Σάκη. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το πιθανότερο είναι πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι αυτή που θα υποδειχθεί ως υποψήφια προς αποχώρηση, μιας και ο Σάκης Κατσούλης έχει αποδειχθεί ως τώρα πως είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης με μεγάλη υποστήριξη επίσης από το κοινό. Συνεπώς, θα ήταν μάλλον επισφαλές από μέρους των “Amigos” να δώσουν εκείνον ως προτεινόμενο. Υπενθυμίζουμε ότι, ήδη Καλορίνα και Ελένη είναι υποψήφιες για αποχώρηση.

Λοιπόν, όσον αφορά τον αποψινό αγώνα, οι διαρροές με κάθε επιφύλαξη έκαναν λόγο για μια δεύτερη ενδεχόμενη νίκη του Σάκη Κατσούλη. Και όντως, λίγο αργότερα, τα spoilers επανήλθαν με νέα δεδομένα, αφού τελικά αποψινός νικητής και κάτοχος της τρίτης ασυλίας θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε εδώ το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ