ΟΑΕΔ – Cisco: Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για το πρόγραμμα κατάρτισης στην κυβερνοασφάλεια


ΟΑΕΔ – Όλες οι ειδήσεις: Αναρτήθηκαν την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, οι οριστικοί πίνακες ωφελουμένων και αποκλειομένων του διαδικτυακού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων «Εισαγωγή στην Κυβερνοασφάλεια», κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Οι ωφελούμενοι οφείλουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Cisco Networking Academy, μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, στις 23.59, ενώ η παρακολούθηση του προγράμματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής. Η ημερομηνία λήξης διαδικτυακών μαθημάτων και συνολικά του προγράμματος είναι 25 Ιουλίου 2021.

Ο ΟΑΕΔ θα αποστείλει άμεσα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στους 2.857 ωφελούμενους με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Cisco Networking Academy.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής, προσφέρεται στα ελληνικά και παρέχεται δωρεάν από τη Cisco Hellas στον ΟΑΕΔ και στους ανέργους, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης, αλλά και ψηφιακό πιστοποιητικό (Digital Badge) των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Δείτε εδώ τη λίστα των Επιτυχόντων (Οριστικά Αποτελέσματα)

Δείτε εδώ τη λίστα των Αποκλειομένων (Οριστικά Αποτελέσματα)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ