Πανελλήνιες – Πανελλαδικές 2021: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για Νεοελληνική Γλώσσα – Έκθεση


Πανελλήνιες 2021: Το Newsbomb.gr στο πλευρό των υποψηφίων, για ακόμα μία χρονιά – Θέματα προσομοίωσης για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα, κάθε ημέρα μέχρι την έναρξη των εξετάσεων

Αντίστροφα μετρούν οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις 77.415 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου αρχίζουν οι Πανελλήνιες 2021 για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και μία ημέρα μετά, στις 15 Ιουνίου, για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2021

Για μία ακόμη χρονιά, το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων.

Το Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2021 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2021, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να «κατεβάσετε» τα θέματα προσομοίωσης για Νεοελληνική Γλώσσα – Έκθεση (neoelliniki-glossa1.pdf | 798.16 KB | application/pdf)

Παράλληλα, το Newsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝΕΟ», θα δημοσιεύει κάθε ημέρα μέχρι την έναρξη των εξετάσεων, θέματα προσομοίωσης για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλαδικές 2021.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να «κατεβάσετε» τις απαντήσεις για τη Νεοελληνική Γλώσσα – Έκθεση (neoelliniki-glossa.pdf | 373.14 KB | application/pdf)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ