Κούγιας: Ουδεμία σχέση με την υπόθεση ο γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας


Σε δήλωσή του ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, εξήγησε πως ο γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας που ενεπλάκη στην υπόθεση Κορφιάτη δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτή και μάλιστα έχει δώσει εντολή να κατατεθούν μηνύσεις σε όσους τον εμπλέκουν και δημοσιοποίησαν τα στοιχεία του.

«Στο δικηγορικό μας γραφείο και ειδικά στον επικεφαλής του, κο Αλέξιο Κούγια, εδόθη εντολή από τον κ. Μ.Λ. γόνο παγκοσμίως γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε όλα τα ΜΜΕ που δημοσιοποίησαν το ονοματεπώνυμό του, συσχετίζοντάς το με το γνωστό έγκλημα της ανθρωποκτονίας εις βάρος γυναίκας στη Ζάκυνθο στις 9/6/2020», αναφέρει αρχικά το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείου του κ. Κούγια.

Στη συνέχεια αναφέρεται πως «Το πρώτο, το οποίο μας εδόθη εντολή να δημοσιοποιήσουμε είναι ότι ο κ. Μ.Λ. ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτήν την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός του προσώπου ενός υπαλλήλου του κανένα εκ των προσώπων, που φέρονται ως συμμετέχοντες, σ’ αυτό το έγκλημα».

«Η ανάμειξη του ονόματός του έγινε από αυθαίρετα συμπεράσματα του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, τα οποία συμπεριέλαβαν στο διαβιβαστικό έγγραφο προς τον τακτικό Ανακριτή Ζακύνθου και η εντολή, την οποίαν έχουμε λάβει, είναι να στραφούμε ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, εναντίον και οιουδήποτε αστυνομικού, ανεξαρτήτως βαθμού, ο οποίος τόλμησε με τόση επιπολαιότητα να συσχετίσει την προσωπικότητα του κ. Μ.Λ. μ’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα», εξηγεί ο κ. Κούγιας και προσθέτει:

«Όποιος μελετήσει το περιεχόμενο του διαβιβαστικού εγγράφου της ΕΛΑΣ γι’ αυτήν την υπόθεση θα αντιληφθεί για ποιον λόγο ο κ. Μ.Λ. θα στραφεί τόσο εναντίον αστυνομικών, όσο και εναντίον δημοσιογράφων, που παρανόμως δημοσιοποίησαν το όνομά του, αλλά κυρίως που τόλμησαν να του αποδώσουν την οιαδήποτε συμμετοχή σ’ αυτήν την βρομερή υπόθεση».

Κλείνοντας, η δήλωση υπογραμμίζει πως «Ενόψει των ως άνω απαιτούμε κατ’ εντολήν του κ Μ.Λ. όπως εξαφανισθεί από οιοδήποτε ΜΜΕ οιαδήποτε αναφορά του ονοματεπωνύμου του, έστω και με τρόπο που τον περιγράφει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ