Σωτήρης Κοντιζάς: Όταν ο κριτής του MasterChef υποδυόταν τον Γιαπωνέζο τουρίστα σε σποτ [vid]


Ένα άγνωστο βίντεο με την συμμετοχή του κριτή του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, ως Γιαπωνέζου τουρίστα σε διαφημιστικό σποτ του Δήμου Πατρέων κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Η εν λόγω διαφήμιση χρονολείγαι πίσω στο έτος 2007.

Ήταν ο σκηνοθέτης, Σπύρος Ματθαιόπουλος, που έφερε το βίντεο στο προσκήνιο, όταν με μία ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αποκάλυψε ότι ο γνωστός πλέον σεφ του μαγειρικού ριάλιτι του MasterChef έχει παίξει σε διαφήμιση του Δήμου Πατρέων για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, στο διαφημιστικό σποτ, ο νυν κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς υποδυόταν τον Ιάπωνα τουρίστα ο οποίος τελικά χάνει το πλοίο του, εξαιτίας της κίνησης που προκάλεσε μία γυναίκα η οποία είχε διπλοπαρκάρει στο δρόμο.

Δείτε το σποτ στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγα λόγια για τον γνωστό Έλληνα Chef, Σωτήρη Κοντιζά:

Γεννήθηκε στην Ελλάδα, όπως και ο πατέρας του. Η μητέρα του είναι από την Ιαπωνία. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, την Αριάννα-Τσιχίρο, τον Κένζι και ένα μωρό κοριτσάκι.

Η μαγειρική του καριέρα: Όταν αποφάσισε πως ήθελε να γίνει μάγειρας, ξεκίνησε πλάι στον Χριστόφορο Πέσκια και αφού δούλεψε σε πολλά γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, αποφάσισε να πάει στη Δανία, όπου θήτευσε πλάι σε γνωστούς σεφ. Έπειτα πήγε στο Λονδίνο, όπου μαγείρεψε για τον Μπρέτ Γκράχαμ. Σήμερα είναι head chef στο εστιατόριο Nolan και πρόσφατα άνοιξε δικό του εστιατόριο, το Προβελλέγγιος. Από το 2017 είναι κριτής στον μαγειρικό διαγωνισμό MasterChef Greece, μέσα από τον οποίο έγινε ευρέως γνωστός

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ