Τραμπ σε Μπάιντεν: Καλή τύχη με τον Πούτιν, προσπάθησε να μην κοιμηθείς


Δήλωση ενόψει της πρώτης τετ α τετ συνάντησης του Τζο Μπάιντεν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ

Την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Τζο Μπάιντεν βρήκε ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την πρώτη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αρχικά ευχήθηκε στον Τζο Μπάιντεν «καλή τύχη» για τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι έδωσε στον διάδοχό του μια συμβουλή της τελευταίας στιγμής.

«Μην κοιμηθείς κατά τη διάρκεια της συνάντησης και δώσε του τις θερμότερες ευχές μου» ανάφερε ο Τραμπ παραπέμποντας στον χαρακτηρισμό «κοιμήσης Τζο» που χρησιμοποιούσε για τον Μπάιντεν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο Τραμπ υπενθύμισε, επίσης, ότι είχε μια «σημαντική και άκρως παραγωγική συνάντηση» με τον Πούτιν όταν ο ίδιος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ πετυχαίνοντας να κερδίσει τον σεβασμό της Ρωσίας και του προέδρου της για την Αμερική.

«Λόγω της ψεύτικης και κατασκευασμένης κατηγορίας για την οποία πλήρωσαν οι Δημοκρατικοί και η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον όσον αφορά την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές, οι ΗΠΑ βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση, την οποία εγώ κατάφερα να ανατρέψω» πρόσθεσε ο Τραμπ στη δήλωσή του.

Ο Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις 16 Ιουνίου στη Γενεύη της Ελβετίας όπου αναμένεται, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, να συζητήσουν όλη την γκάμα των θεμάτων «καθώς στόχος είναι να αποκατασταθεί η σταθερότητα στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ