Πανελλήνιες 2021 : Πρεμιέρα σήμερα με την Νεοελληνική Γλώσσα

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας παγιωμένος θεσμός ,όπου διεξάγετε κάθε χρόνο πάνω-κάτω στις ίδιες χρονικές περιόδους ,αλλά για τα παιδιά που τελειώνουν εκάστοτε την γ’ λυκείου, αλλά και για εκείνα που για τον δικό τους λόγο θέλουνε να ξαναδώσουνε για να επιτύχουν κάτι καλύτερο.

Οι πανελλήνιες των δύο τελευταίων χρόνων, διαφέρουν πάρα πολύ λόγο της πανδημίας, αφού οι μαθητές οφείλουν να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα με την μάσκα αλλά και με το χαρτί του αρνητικού Self-test. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να βαραίνουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παιδιών.

Που θα εξεταστούν οι μαθητές των (ΓΕΛ)

  • Οι μαθητές των γενικών λυκείων σήμερα θα εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Σε ποιο μάθημα θα εξεταστούν οι μαθητές των τεχνιτών λυκείων

  • Οι μαθητές των εσπερινών και ημερήσιων τεχνητών λυκείων αρχίζουν τις πανελλαδικές εξετάσεις την Τρίτη.

Ώρες εξέτασης

  • Οι υποψήφιοι των εξετάσεων πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες μέχρι τις 08:00 το πρωί, επειδή οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 08:30.

Διάρκεια εξέτασης

  • Οι υποψήφιοι θα έχουν στην διάθεση τους για να απαντήσουν τρείς ολόκληρες ώρες.

Τι θα ισχύσει για τα μαθήματα ειδικότητας

  • Τα μαθήματα ειδικότητας θα αποτελέσουν εξαίρεση αφού η διάρκεια της εξέτασης θα είναι τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το μάθημα ειδικότητας είναι το Αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Ακολουθεί το μήνυμα της Κεραμέως στους υποψήφιους

  • «Να πετύχουν όσα επιθυμούν», ευχήθηκε σε όσες και όσους συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, που ξεκινούν την Δευτέρα, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Οι μαθητές και οι μαθήτριες απέδειξαν, ότι «ξεπερνώντας τις πρωτόγνωρες δυσκολίες των τελευταίων δυο χρόνων, τίποτα δεν μπορεί να τις και τους εμποδίσει από το να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται».
  • Για αυτό το λόγο, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές, όσο και στις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, που τους στήριξαν σε όλη τη διαδρομή.
  • «Μπροστά σας έχετε όλες τις προοπτικές, το μέλλον σας ανήκει. Καλή επιτυχία».

Ακολουθεί βίντεο για τις πανελλαδικές εξετάσεις

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ