16 Αυγούστου 2022

Σεξουαλική ζωή : Ασκήσεις για να την βελτιώσετε

Όταν προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, ένας αδύναμος πυρήνας θα μπορούσε να  σας οδηγήσει σε εξάντληση πριν τελειώσει ο καθένας από τους δύο, ενώ η κακή καρδιακή υγεία θα μπορούσε να σας βλάψει. Σε κάθε περίπτωση, το να είσαι σε καλή κατάσταση θα κάνει το σεξ όχι μόνο πιο εύκολο, αλλά και πιο ευχάριστο και για τα δύο μέλη.

Υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι η άσκηση σε τακτική βάση μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική λειτουργία και ότι οι άνδρες που ασκούνται πιο συχνά είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από σεξουαλική δυσλειτουργία. Ενώ η τακτική άσκηση είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, υπάρχουν μερικές ασκήσεις που είναι καλύτερες από άλλες για σεξουαλική υγεία και απόδοση.

Η άσκηση βελτιώνει την καρδιά
  •  Η τακτική μέτρια έως έντονη δραστηριότητα καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας βελτιώνει τη συνολική καρδιαγγειακή υγεία. Αυτό σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε το βάρος σας και το σώμα σας θα σας ευχαριστήσει για αυτό. Ένας από τους τρόπους που θα σας ευχαριστήσει είναι με τη βελτίωση της ικανότητας και της αντοχής σας κατά την εκτέλεση σωματικών δραστηριοτήτων.

Προπονείστε τους μύες σας
  • Όταν μιλάμε για τον πυρήνα σας , μιλάμε για όλους τους μυς στο μεσαίο τμήμα σας.
  • Η προπόνηση των μυών του πυρήνα σας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως κοιλιακές δυστοκίες, ώθηση και σανίδες . Για να βεβαιωθείτε ότι χτυπάτε όλους τους μυς του πυρήνα σας, συμπεριλάβετε πλευρικές σανίδες, οι οποίες θα τονώσουν και θα ενισχύσουν τους μυς κατά μήκος των πλευρών σας, καθιστώντας ευκολότερη την αλλαγή θέσεων και θα παραμείνετε ισορροπημένοι.
  • Εκτελέστε μια πλαϊνή σανίδα ξαπλωμένη στο πλάι σας και σηκώνοντας τον εαυτό σας στον αγκώνα, κρατώντας το ισχίο σας από το πάτωμα και τα πόδια είτε στοιβαγμένα είτε κλιμακωτά. Ο ώμος σας πρέπει να τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από τον αγκώνα σας και το σώμα σας πρέπει να είναι σε ευθεία γραμμή.

Ακολουθεί βίντεο για καλή σεξουαλική ζωή

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ