Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στην Κηφισιά [vid]


Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του γάμου της αγαπημένης ηθοποιού Παναγιώτας Βλαντή στο νησί της Ύδρας το περασμένο Σάββατο, σήμερα γνωστοποιήθηκε ότι και η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς “Ήλιος”, η Ευγενία Δητητροπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της διακεκριμένο νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη την περασμένη Παρασκευή.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της, Στέλιο Βλατάκη, παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στην Κηφισιά, ενώ στην τελετή έδωσαν το «παρών» ελάχιστοι συγγενείς και στενοί φίλοι.

Εικδικότερα, η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, καθώς κρατούν την προσωπική τους ζωή και τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ήλιος» και ο νευροχειρουργός σύντροφός της γνωρίζονται εδώ και μόλις ενάμιση χρόνο, ενώ συγκατοίκησαν σχεδόν αμέσως. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε σε στενό κύκλο.

«Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου το ήξερε, είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι», είχε εξομολογηθεί για τον αρραβώνα της η Ευγενία Δημητροπούλου σε προηγούμενη συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ