Τα αλεξίσφαιρα ρούχα made in …Greece που κάνουν θραύση


Τα τελευταία χρόνια μια νέα ελληνική εταιρεία διαπρέπει στον σχεδιασμό και τη δημιουργία ενδυμάτων με αντιβαλλιστική προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Bulletproof Armor Clothing Company που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2018, μέσα από την πολυετή εμπειρία στο χώρο των υπηρεσιών παροχής ασφαλείας, διαπίστωσε την ανάγκη εξέλιξης και δημιουργίας αντιβαλλιστικών ενδυμάτων.

O Ξενοφώντας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος και σύμβουλος σε θέματα ασφαλείας της Bulletproof Armor Clothing Company, μιλώντας στο Indicator.gr τον Νίκο Κοσμόπουλο, εξήγησε πως λειτουργούν τα μοναδικά προϊόντα που δημιουργεί η εταιρεία, τονίζοντας πως “πρόκειται για μία επαναστατική λύση για όσους θέλουν να νιώθουν και να είναι ασφαλής έναντι απειλών από πυροβόλα όπλα. Χρησιμοποιούμε αντιβαλλιστικά υλικά τελευταίας γενιάς όπου και μας επιτρέπουν να δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα όπως φανελάκια , casual αμάνικα γιλέκα , παλτό καθώς και άλλα ενδύματα κατόπιν παραγγελιοραφής , τα οποία δεν προδίδουν σε τίποτα την αντιβαλλιστική τους ικανότητα . Πλέον μπορούμε να είμαστε ασφαλής με όλα τα πλεονεκτήματα αλλά χωρίς τα μειονεκτήματα τον συμβατικών αλεξίσφαιρων γιλέκων όπως γνωρίζουμε αυτά μέχρι σήμερα, δηλαδή τον όγκο τα μεγάλα βάρη και βέβαια την αισθητική” .

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος, θέλησε να τονίσει ό,τι η Bulletproof Armor Clothing Company εστιάζει στη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, γεγονός που καθιστά στιβαρές συνεργασίες που προσφέρουν λύσεις, χωρίς να δημιουργούνται πελατειακές σχέσεις.

Σε σχετική ερώτηση για την αύξηση των επιθέσεων με όπλα πολύ ισχυρά και για το εάν υπάρχουν λύσεις για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων επιθέσεων, ο εκπρόσωπος και σύμβουλος σε θέματα ασφαλείας, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, σχολιάζοντας μόνο πως πολύ σύντομα θα παρουσιαστούν λύσεις και για απειλές τέτοιου μεγέθους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ό,τι η Bulletproof Armor Clothing Company σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει συνεργασίες πέραν από την Ελλάδα, με Κύπρο , Σερβία , Ρωσία και την Νότιο Αφρική.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ