Κεραμέως: Χαίρομαι που οι πανελλαδικές θα πραγματοποιηθούν χωρίς εμπόδια


Με ανάρτησή της, η υπουργός Παιδείας, σχολίασε την απόφαση του Δικαστηρίου να κρίνει παράνομη την αυριανή απεργία των εκπαιδευτικών

Την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία κρίνεται παράνομη η απεργία των εκπαιδευτικών και θα συνεχιστούν κανονικά οι Πανελλαδικές, χαιρέτισε η υπουργός Παιδείας.

«Το Δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή μας, έκρινε παράνομη την αυριανή απεργία στο βαθμό που θα επηρέαζε τις Πανελλαδικές. Χαίρομαι πολύ που οι εξετάσεις των παιδιών μας θα πραγματοποιηθούν χωρίς εμπόδια. Θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσπάθειά τους για το μέλλον που ονειρεύονται», έγραψε στο Twitter Νίκη Κεραμέως.

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των Μέσων Μεταφοράς.

Δείτε την ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως:

Το δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή του υπουργείου Παιδείας που ζήτησε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή απεργία.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η ΑΔΕΔΥ έχει εξαιρέσει τους εκπαιδευτικούς από την απεργιακή κινητοποίηση, ενώ οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν μεταθέσει τις στάσεις εργασίας τους.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων» ανακοινώθηκε νωρίτερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντε ρε σιχαμερο τσολι.Αφου στο ειχανε πει απο πριν.Τον μαγκα σε μας ρε σουργελο,τσουτσεκι των σχολαρχων,παλιολινατσα;Φαε τωρα στη μαπα την απαντηση της ΟΛΜΕ και των μαθητων και στη τρυπα σου.Να μας τη φορεσει ενα κολλεγιοκολωπαιδο!!Πατε καλα;

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ