Ορός βιταμίνης C: 5 τρόποι που ο ορός βιταμίνης C θα απογειώσει την υγεία του δέρματός σου


Παρόλο που πιθανότατα προσλαμβάνετε βιταμίνη C διαμέσου της διατροφής σας, δεν υπάρχει τρόπος να εγγυηθείτε ότι πηγαίνει κατευθείαν στο δέρμα σας. Η χρήση ορών και άλλων τοπικών προϊόντων είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να αποκομίσετε τα οφέλη της θαυματουργής αυτής βιταμίνης.

Πώς το Serum βιταμίνης C θα ανανεώσει την όψη της επιδερμίδας σας και θα σας χαρίσει υπέροχο, υγιές δέρμα

  • Έχει ισχυρές ενυδατικές δράσεις

Το φωσφορικό ασκορβύλιο μαγνησίου, ένα από τα κύρια παράγωγα της βιταμίνης C που χρησιμοποιείται στη φροντίδα του δέρματος, έχει ισχυρή ενυδατική δραση στο δέρμα. Ειδικότερα, μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού, επιτρέποντας στο δέρμα να διατηρήσει καλύτερα την υγρασία.

  • Ενισχύει τη φωτινότητα του δέρματος

Η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει να ξεθωριάσει τη μελάγχρωση και να λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος για να μειωθεί η θαμπάδα. Αυτό δίνει στο δέρμα μια πιο φρέσκια και νεανική λάμψη.

  • Βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας του δέρματος

Η βιταμίνη C ενδείκνυται για τη θεραπεία μιας τεράστιας ποικιλίας φλεγμονωδών παθήσεων του δέρματος. Χάρη στην ελαχιστοποίηση της ερυθρότητας που προσφέρει, μπορεί να σας προσδώσει μια πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.

  • Βοηθά στην εξασθένιση του υπερχρωματισμού

Ο υπερχρωματισμός – συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων του ήλιου και του μελάσματος – εμφανίζεται όταν υπάρχει υπερπαραγωγή μελανίνης σε ορισμένες περιοχές του δέρματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συναντάται σε περιοχές όπου η ακμή έχει επουλωθεί. Έχει αποδειχθεί ότι η εφαρμογή βιταμίνης C εμποδίζει την παραγωγή μελανίνης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στο “ξεθώριασμα” των σκοτεινών σημείων και να οδηγήσει σε έναν πιο ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

  • Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια

Οι οροί με βιταμίνη C μπορούν να βοηθήσουν στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια, ενυδατώνοντας σε βάθως την περιοχή. Αν και η βιταμίνη C είναι πιο αποτελεσματική στη μείωση της συνολικής ερυθρότητας, λέγεται ότι μπορεί να βοηθήσει και στην ανακούφιση του αποχρωματισμού που σχετίζεται με τους κύκλους κάτω από τα μάτια.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ