Atlas: Η Τζένιφερ Λόπεζ τα βάζει με την τεχνητή νοημοσύνη στη νέα ταινία του Netflix


Το Atlas είναι η τρίτη ταινία που ετοιμάζει η Λατίνα σταρ για το Netflix.

Τον τελευταίο καιρό, η Τζένιφερ Λόπεζ απασχολεί τα ταμπλόιντ εξαιτίας της επανασύνδεσης της με τον πρώην σύντροφό της και γνωστό ηθοποιό, Μπεν Άφλεκ.

Αυτό όμως δεν σημαίνε ότι η Λατίνα σταρ παραμελεί την επαγγελματική της καριέρα. Το αντίθετο! Προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της, η Τζέι Λο ετοιμάζεται να τα βάλει με την τεχνητή νοημοσύνη πρωταγωνιστώντας στο επερχόμενο sci-fi θρίλερ του Netflix με τίτλο Atlas. Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Μπραντ Πέιτον, ενώ η Λόπεζ θα αναλάβει και ρόλο παραγωγού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανακοίνωση του πρότζεκτ έρχεται λίγο καιρό μετά την έναρξη της συνεργασίας του Netflix με τη Λόπεζ η οποία θα περιλαμβάνει μια σειρά πρωτότυπου περιεχομένου για τη συνδρομητική πλατφόρμα με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από το Atlas, η Λόπεζ θα παίξει επίσης δύο ακόμα ταινίες για λογαριασμό της δημοφιλούς συνδρομητικής υπηρεσίας streaming. Αυτές είναι οι The Mother και The Cipher.

Όσον αφορά την επερχόμενη sci-fi ταινία, η υπόθεση ακολουθεί την Atlas (Λόπεζ), μια γυναίκα που μάχεται για το μέλλον της ανθρωπότητας, όταν μια A.I. στρατιώτης έχει αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει ο πόλεμος είναι να αφανίσει την ανθρωπότητα. Για να την αποτρέψει, η Atlas θα πρέπει να συνεργαστεί με το μοναδικό πράγμα που φοβάται περισσότερο… Μια άλλη A.l.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το υπόλοιπο καστ ή την πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ