Γέροντας Εφραίμ: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του γέροντα Εφραίμ τις τελευταίες ώρες

Μετά την απότομη επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του γέροντα Εφραίμ τα ξημερώματα της Τετάρτης 16 Ιουνίου, οι γιατροί της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν με ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

Έτσι ο γέροντας τις τελευταίες ώρες μέχρι και σήμερα Πέμπτη ανταποκρίνεται κακονικά στο νέο σχήμα φαρμάκων δίνοντας στους γιατρούς το περιθώριο να αποφασίζουν τα επόμενα βήματα. Τα 24ωρα που ακολουθούν θα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την πορεία της υγείας του, ελπίζοντας ότι δεν θα έχει άλλες επιπλοκές οι οποίες ως τώρα οφείλονται σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Ο γέροντας βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού» από τις 28 Μαΐου ο οποίος είχε νοσήσει από τον κορονοϊό και μεταφέρθηκε στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους λόγω των υποκείμενων νοσημάτων που είχε.

Το ενδιαφέρον όλων των ορθοδόξων χωρών είναι τεράστιο για τον γέροντα Εφραίμ ενώ οι προκαθήμενοι των εκκλησιών και γενικότερα ο κλήρος και ο λαός αλλά και ο πολιτικός κόσμος συμπαραστέκεται στον γέροντα και στην βατοπαιδινή αδελφότητα για την δοκιμασία αυτή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ