Dior : Φαντασμαγορική βραδιά στο Καλιμάρμαρο


Ο οίκος υψηλής ραπτικής Dior,θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη 21:30 η ώρα στο Καλλιμάρμαρο μια φαντασμαγορική επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής σε μία προσπάθεια του να τιμήσει τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Το γεγονός θα στιγματιστεί από την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο.

Το υπερθέαμα μόδας, που έχει ονομαστεί “Dior celebrates greece”, θα ξεκινήσει στις 21:30 η ώρα και αναμένεται να είναι στραμμένα πάνω του όλα βλέμματα του πλανήτη.

Προσκεκλημένοι

  • Η πολυπόθητη πρόσκληση έχει δοθεί μόνο σε 400 άτομα από όλο τον πλανήτη , αφού ο οίκος dior, επέλεξε να καλέσει μόνο τεχνίτες, μόνιμους πελάτες , καλλιτέχνες, εκπροσώπους μουσείων, αφού τα εκθέματα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την δημιουργία των μοναδικών ενδυμάτων που θα παρουσιαστούν. Ακόμα καλεσμένα είναι και άτομα τα οποία συνεργάζονται η και συνεργάστηκαν στο παρελθόν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι προσκλήσεις στάλθηκαν απευθείας από την έδρα του οίκου Dior που βρίσκεται στο Παρίσι.

Ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

  • Εκατομμύρια κόσμου θα καταφέρουν να παρακολουθήσουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του οίκου το φαντασμαγορικό ντεφιλέ, αφού θα το καλύπτει και θα το δείχνει σε απευθείας μετάδοση.

Ο Ρόλος της “Vogue Greece”

  • H Vogue Greece, Θα βρίσκεται στα παρασκήνια και θα μεταφέρει τον παλμό της βραδιάς, αλλά και την ετοιμασία των μοντέλων με διάφορες αναρτήσεις αλλά και story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε για το σόου

  • Το σοού που θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες, ξεφεύγει από τα πρότυπα του κοινού ντεφιλέ, αφού σχεδιάστηκε ειδικά για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάστασης αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η Ελλάδα στην διαμόρφωση του ελληνικού πολιτισμού.
  • Ακόμα, υμνεί την άριστη τεχνογνωσία των Ελλήνων στο κέντημα, το μετάξι, την ύφανση και την τέχνη του κοσμήματος με κύρια στοιχεία την ποιότητα και αισθητική αξία.
  • Όλα τα παραπάνω είναι τα χαρακτηριστικά που ταυτίζεται ο οίκος Dior.

Ακολουθεί βίντεο για το ντεφιλέ

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ