Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: H Καρολάιν έψαχνε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι


Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Όλα δείχνουν πως η αγρίως δολοφονημένη 20χρονη φέρεται να είχε προβλήματα με τον σύζυγό της 

Οι αρχικές καταθέσεις του 32χρονου πιλότου αναφορικά με τις συνθήκες δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να καταρρέουν μπροστά στα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει από την εξερεύνηση των ψηφιακών πειστηρίων.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ισχυρές ενδείξεις ενοχής που από μοναδικό μάρτυρα, φαίνεται να τον καθιστούν βασικό ύποπτο της δολοφονίας της συζύγου του.

Ο πιλότος σύζυγός της, που αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της ανθρωποκτονίας, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, και τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου καταθέτει εκ νέου και καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ένα ακόμα στοιχείο που δίνει φως τουλάχιστον σχετικά με το κίνητρο που ενδεχομένως να είχε ο νεαρός πιλότος είναι κάποια μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της Κάρολαιν περίπου τα μεσάνυχτα εκείνο το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου που δείχνουν μια ένταση μεταξύ τους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε προστριβές και υπήρχε μια απειλή της 20χρονης προς τον 32χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Με τα νεότερα στοχιεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, πιστεύει ακράδαντα ότι είναι πλέον θέμα χρόνου και ειδικότερα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ