Survivor spoiler 17/06: Ποιος παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο [vid]


Μια ακόμη προτελευταία αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβομάδα στο Survivor, πρν μπούμε για τα καλά πια στην τελική ευθεία του διαγωνισμού. Οι τρεις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Κόρομι, η Ελένη Χαμπέρη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ και οι τρεις τους βγήκαν στον τάκο από τον Σάκη Κατσούλη που ήταν σερί νικητής και των τριών αγωνισμάτων για την ασυλία.

Έτσι και στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είδαμε τον Σάκη να μπαίνει με θέρμη στο στίβο μάχης, με σκοπό να κερδίσει και την τρίτη νίκη του. Μάλιστα, συναγωνίστηκε και στο τέλος κέρδισε και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μετά την νίκη του, όπως είχαμε πει εχθές, υπέδειξε στο συμβούλιο του νησιού τον Γιώργο Κόρομι ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Κι έτσι η λίστα των τριών υποψηφίων για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα έκλεισε, και με τους 3 παίκτες να έρχονται από την ομάδα των Amigos.

Survivor spoiler 17/06: Ποιος παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Πάμε λοιπόν κατευθείαν στο θέμα: Ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που έφτασε τόσο κοντά στον τελικό, αλλά αποχωρεί οριστικά αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης;

Σύμφωνα με τα στατιστικά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τελευταίος μέχρι στιγμής στις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού για να παραμείνει στο παιχνίδι είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ωστόσο, οι διαρροές μιλούν για σίγουρη αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη στο τέλος της εβδομάδας. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την παίκτρια να βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο της παραγωγής.

Ακολουθεί βίντεο απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ