Μαρία Ναυπλιώτου: Απαντά αν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού

«Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο δύσκολη η εποχή μας, που αυτό που εύχομαι αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε όλοι καλά, οι άνθρωποι που αγαπώ κι εγώ και να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Να εμβολιαστούμε όλοι σιγά σιγά και να μπούμε σε μία κανονικότητα με το πέρασμα το χρόνου. Κι εφόσον είμαστε υγιείς, μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε τη συμμετοχή της ηθοποιού σε ένα βίντεο 84 δευτερολέπτων, όπου η Μαρία Ναυπλιώτου είπε όλα όσα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν πρωτοξεκίνησε όλο αυτό. «Μένουμε Σπίτι»: με λόγια ανθρώπινα και ουσιαστικά,  Το «Μένουμε Σπίτι», -το μήνυμα της καμπάνιας του υπ. Υγείας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού- είναι ο μόνος δρόμος. Η Μαρία Ναυπλιώτου, με το βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μιλήσει για το χρέος που έχουμε όλοι μας απέναντι στον εαυτό μας και την κοινωνία.

«Eίναι αναγκαίο και απαραίτητο να μείνουμε στο σπίτι. Να μην βγαίνουμε έξω, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν πολύ και πρέπει να τους προστατεύσουμε. Μένουμε σπίτι, λοιπόν, κάνοντας όλα αυτά τα πολύ ωραία πράγματα που δεν έχουμε καιρό να τα κάνουμε άλλη στιγμή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here