Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος έκρυψε τα κοσμήματα στο ντεπόζιτο της μηχανής του – Τα πέταξε μέρες αργότερα


Σε πλήρη καταγραφή των κινήσεων του τις ώρες που επιχείρησε να οργανώσει το σκηνικό της ληστείας για να καλύψει την δολοφονία της 20χρονης Καρολαιν προχώρησε σε μια από τος προανακριτικές καταθέσεις του ο 33χρονος πιλότος

Ο κατηγορούμενος, όπως αποκαλύφθηκε από τα βήματα που πραγματοποίησε τις ώρες που μεσολάβησαν μεταξύ της δολοφονίας και της άφιξης των αστυνομικών, ανεβοκατέβαινε τους ορόφους του σπιτιού του επιχειρώντας να οργανώσει το σκηνικό που θα παρουσίαζε στους αστυνομικούς.

Την ώρα που η 20χρονη βρισκόταν νεκρή στο κρεβάτι της, έχοντας δίπλα της το νεογέννητο μωρό της, ο πιλότος έκρυψε ακόμα και τις βέρες τους και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Καρολάιν στο ντεπόζιτο της μηχανής του και μέρες αργότερα τα ανέσυρε και τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, για να πείσει για το σκηνικό της ληστείας!

«Δε θυμάμαι με χρονολογική σειρά τι έκανα μετά. Κάποια στιγμή όμως ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα άνοιξα τα συρτάρια πέταξα τα πράγματα που είχαν μέσα για να φανεί ότι μέσα στο δωμάτιο είχαν μπει ληστές. Επίσης κάποια στιγμή κατέβηκα στο υπόγειο και παραβίασα το παράθυρο. Μη με ρωτάτε πως ακριβώς το έκανα δεν θυμάμαι θυμάμαι όμως ότι κάποια στιγμή ξεβίδωσα κάποιες βίδες βγήκε το παράθυρο και το ακούμπησα στο πάτωμα. Ανέβηκα στο σαλόνι ανακάτεψα και εκεί τα πράγματα που είχα για να φαίνεται ότι είχαν ψάξει και εκεί ληστές» περιέγραψε.

Όπως εξήγησε, φρόντισε να εξαφανίσει τα κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι, αφού χρήματα δεν υπήρχαν καθόλου! «Το μόνο αξίας που υπήρχε στο σπίτι ήταν οι δύο βέρες μας και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Καρολάιν. Αυτά τα πήρα και τα έβαλα σε μία μικρή νάιλον σακούλα και τα πέταξα μέσα στο ντεπόζιτο της μηχανής μου που είχα στο γκαράζ. Λεφτά μέσα στο σπίτι δεν υπήρχαν. Τις επόμενες μέρες έβγαλα τα κοσμήματα από το ντεπόζιτο και τα πέταξα σε ένα κάδο απορριμμάτων. Άνοιξα το παιχνίδι Monopoly και είπα ότι περιείχε 9,5 χιλιάδες ευρώ τα οποία πήραν οι ληστές».

Στην λεκάνη της τουαλέτας βρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, όπως εξήγησε ο κατηγορούμενος, την οποία προηγουμένως έκοψε με ψαλίδι. «Κάποια στιγμή ξήλωσα την κάμερα που είχαμε στο σαλόνι και έβγαλα από μέσα την κάρτα μνήμης. Την κάρτα την έκοψα με ένα ψαλίδι αν θυμάμαι καλά και την πέταξα στη λεκάνη της τουαλέτας» είπε και συμπλήρωσε τον τρόπο που κατάφερε να δεθεί για να παρουσιαστεί ως θύμα των ληστών.

«Πήρα ένα σπάγκο που είχα στην κουζίνα αν θυμάμαι καλά και μια ταινία και ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα. Ξεκίνησα να δένω την ταινία στα μάτια και στο στόμα μου. Στη συνέχεια με το σπάγκο έδεσε τα πόδια μου τα χέρια μου μαζί με τα πόδια μου και όλα αυτό το έδεσα στις τάβλες του κρεβατιού. Πριν δεθώ πήρα τη μικρή από τον καναπέ που κοιμόταν και την έβαλα στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας δίπλα από την Καρολάιν» είπε και αποκάλυψε ότι μόλις ολοκλήρωσε το έργο του, κάλεσε την αστυνομία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ