Γλυκά Νερά – Εκπρόσωπος Ελ.ΑΣ.: Ομολόγησε την δολοφονία πριν παραθέσουμε στοιχεία, είχε καταλάβει

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο καθ’ ομολόγιαν δράστης της δολοφονίας δεν μίλησε καθόλου με τους αστυνομικούς, καθώς εκείνοι δεν του απηύθυναν καθόλου το λόγο.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πώς το 32χρονος πιλότος προχώρησε στην ομολογία του στυγερού εγκλήματος έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπουτης Ελληνικής Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας.

«Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η εξιχνίαση υποθέσεων, πόσο μάλλον τέτοιων εγκλημάτων, δεν είναι κάποια κινηματογραφική ταινία, ώστε να μαντέψουμε το τέλος της και δεν μπορεί κάποιος να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με το “απλά δεν μου κολλάει”. Χρειάζονται στοιχεία και όταν αυτά τα στοιχεία συλλέχθηκαν από τις Αρχές και μπορούσαμε να κάνουμε μια διεισδυτική συζήτηση μαζί του, τότε μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στην ΓΑΔΑ» ανέφερε μιλώντας στο MEGA,

«Αναφορικά με τα στοιχεία που οδήγησαν στην παραδοχή της πράξης του, ήταν ένας συνδυασμός στοιχείων. Αρχικά έγινε μια μεγάλη έρευνα ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, δεν διαλέξαμε κάποια εκδοχή, αλλά τις εξετάσαμε όλες. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ιατροδικαστική έκθεση και η έρευνα των στοιχείων στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών» ανέφερε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας στη συνέχεια, «ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του με απόλυτη λεπτομέρεια όταν έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής» εξηγώντας ότι ο καθ΄ομολογίας δολοφόνος της Καρολάιν είχε καταλάβει από τη μεταφορά του ότι οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή τους τα στοιχεία που αποδείκνυαν την ενοχή του. «Πριν του παρατεθούν τα στοιχεία, ομολόγησε την πράξη του» πρόσθεσε.

Τέλος σημείωσε ότι, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο καθ’ ομολόγιαν δράστης της δολοφονίας δεν μίλησε καθόλου με τους αστυνομικούς, καθώς εκείνοι δεν του απηύθυναν καθόλου το λόγο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ