Γλυκά Νερά: Η πρώτη επίσκεψη στον συζυγοκτόνο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ – Τι ζήτησε να του φέρουν

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατείται στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής

Την πρώτη του επίσκεψη στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ, είχε το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος..

Τον συζυγοκτόνο επισκέφθηκε ο αδερφός του, που του πήγε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο για να διαβάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάμπης διαβάζει το βιβλίο του γεωφυσικού Ντέιβιντ Μπερκοβίτσι «Η προέλευση των πάντων».

Ο δικηγόρος του 33χρονου: «Είναι ένα ράκος – Κατέστρεψε τόσες ζωές»

«Ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος. Ψυχολογικά είναι ένα ράκος. Το συγγνώμη είναι το λιγότερο που μπορεί να πει. Κατέστρεψε τη ζωή τόσων ανθρώπων. Και της οικογένειας της Καρολάιν και της δικής του, αλλά κυρίως του παιδιού του. Γνώμονας του είναι μόνο η κόρη του», δήλωσε ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο, δίνοντας και τον «τόνο» της υπερασπιστική γραμμής που θα ακολουθήσει ο κατηγορούμενος.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν τρίτα πρόσωπα σε αυτή την ιστορία, διαψεύδοντας τους αντιστοιχους ισχυρισμούς που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Δεν υπάρχει τρίτος συνεργός και σε καμία περίπτωση δεν ήταν προσχεδιασμένο έγκλημα» λέει ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, εξήγησε ότι το θέμα βρίσκεται στην εισαγγελία Ανηλίκων και θα κινηθούν από εκεί οι διαδικασίες.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ