Σεξουαλική ζωή : Η Κακή ψυχολογία την κατατροπώνει


Μερικές φορές το σεξ μπορεί να είναι αγχωτικό, αλλά αυτά τα βήματα μπορεί να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε το αυλάκι σας. Το άγχος του σεξ δεν είναι επίσημη ιατρική διάγνωση. Είναι ένας συνηθισμένος όρος που χρησιμοποιείται για την περιγραφή του φόβου ή της ανησυχίας που σχετίζεται με το σεξ . Αλλά είναι πραγματικό και επηρεάζει περισσότερους ανθρώπους από ό, τι είναι συνήθως γνωστό.

Πολλές σεξουαλικές δυσλειτουργίες είναι σχετικά συχνές και σχεδόν όλες οι περιπτώσεις σεξουαλικής δυσλειτουργίας με τις οποίες έχω συνεργαστεί έχουν ένα στοιχείο άγχους που σχετίζεται με αυτές.

Η κακή ψυχολογία επιδρά στην σεξουαλική διάθεση
  • Οι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται στο σώμα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας μην συνεισφέρετε στην σεξουαλική επιθυμία. Αντίθετα, βάζουν ένα αποσβεστήρα σε αυτό, έτσι ώστε η προσοχή ενός ατόμου να μπορεί να επικεντρωθεί στην άμεση απειλή.
  • Σε γενικές γραμμές, τα άτομα που βιώνουν διαταραχές άγχους στο υπόλοιπο της ζωής τους είναι πιο πιθανό να βιώσουν σεξουαλική δυσλειτουργία
  • Το τραύμα , όπως η σεξουαλική κακοποίηση ή η σεξουαλική επίθεση – μπορεί να προκαλέσει ανησυχία για το σεξ. Έτσι μπορεί ο χρόνιος πόνος , μια αλλαγή στις ορμόνες (όπως αμέσως μετά τον τοκετό ή όταν περνάτε από την εμμηνόπαυση ), ακόμη και η έλλειψη ποιοτικής σεξουαλικής εκπαίδευσης .
  • Η εκπαίδευση μόνο στην αποχή τείνει να δημιουργεί στίγμα και ντροπή γύρω από το σεξ που μπορεί να συνεχιστεί μέχρι την εφηβεία και την ενηλικίωση. Η σεξουαλική εκπαίδευση που εστιάζει μόνο στην εγκυμοσύνη αγνοεί τη σημασία της σεξουαλικής διέγερσης και της ευχαρίστησης. Αυτό μπορεί να αφήσει τους ανθρώπους που αναζητούν πορνό για τη σεξουαλική τους εκπαίδευση που μπορεί να αυξήσει τους μύθους της σεξουαλικής απόδοσης και να αυξήσει το άγχος.

  • Κατά τη διάρκεια του σεξ, ενδέχεται να προσπαθείτε να διαβάσετε το μυαλό του συντρόφου σας ή να ανησυχείτε ότι δεν ανταποκρίνεστε στις φαντασιώσεις τους. Η συνείδηση ​​μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το παρόν, ενώ διαχειρίζεστε τα αρνητικά συναισθήματα.

Ακολουθεί βίντεο για καλή σεξουαλική υγεία

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ